Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Formaggio toro
ala+3 Tactiek ali pivot
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Guadalupi passt de bal zonder na te denken. Arismendi heeft problemen om de bal te vangen. De Liguori begaat een overtreding. Arismendi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

2e minuut.
Bertanzi is nu in balbezit. Clavel verovert de bal door een tackle van achteren. Legé rent richting de bal. Clavel verovert de bal door een tackle van achteren. Clavel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Shimitras kopt de bal weg. Roman is nu in balbezit. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak geeft een lange en hoge pass. Clavel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - toro 0:1

9e minuut.
Legé probeert naar een medespeler te passen. Aloisio heeft problemen om de bal te vangen. Aloisio passt de bal zonder na te denken. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bussolotti geeft de bal voor. Guadalupi is nu in balbezit. Galibović begaat een overtreding. Guadalupi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Guadalupi kan niet meer verder spelen. Malridotti komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Roman rent richting de bal. De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Liguori speelt de bal door. Malridotti is nu in balbezit. Malridotti probeert naar een medespeler te passen. Olszanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bambagini kopt de bal weg. Yiğitoğlan rent richting de bal. Yiğitoğlan speelt de bal door. Clavel rent richting de bal. Clavel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yiğitoğlan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak passt de bal met de wreef. Clavel rent richting de bal. Clavel schiet op doel. Terlizzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - toro 0:2

40e minuut.
Hall komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Malridotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak geeft een hoge lob. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 64%, toro 36%.
Real Formaggio - toro 0:2

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Treder komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De Liguori passt de bal met de wreef. Hall speelt de bal door. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak geeft de bal voor. Arismendi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Sakhr geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertanzi de bal. Bertanzi geeft een lange en hoge pass. Bambagini rent richting de bal. Bambagini draait met de bal, schiet en ... Olszanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Yiğitoğlan heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlan passt de bal met de wreef. Hall met een sublieme pass. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Şeyxzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şeyxzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bizzarro komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chojniak probeert naar een medespeler te passen. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meini. Meini krijgt een gele kaart. Yiğitoğlan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yiğitoğlan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Clavel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Clavel is nu in balbezit. Bussolotti is nu in balbezit. Clavel onderschept slim de pass. Clavel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - toro 0:3

78e minuut.
Hall geeft een hoge lob. Clavel is nu in balbezit. Bertanzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bertanzi krijgt een gele kaart. Clavel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bizzarro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Chojniak de bal. Chojniak speelt de bal door. Clavel is nu in balbezit. Clavel schiet op doel. Terlizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Formaggio - toro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Formaggio 64%, toro 36%.
Real Formaggio - toro 0:4