Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Marakazzimma
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12907
Real Kazzimmino Gengiscan
15-18 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Bolec is nu in balbezit. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bolec zijn tegenspeler op de grond. Bolec krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Carle passt de bal in één keer door. Ogrodnik probeert de bal met de borst te controleren. Fago rent richting de bal. Ogrodnik onderschept slim de pass. Ogrodnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lindomar heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosalia neemt de hoekschop. Kiš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Gengiscan 1:0

10e minuut.
Ogrodnik passt de bal met de wreef. Lindomar is nu in balbezit. Carle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carle krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Kiš rent richting de bal. Kiš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Carle onderschept slim de pass. Ogrodnik rent richting de bal. Ogrodnik passt de bal met de wreef. Kiš rent richting de bal. Kiš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Gengiscan 2:0

18e minuut.
Bolec kopt de bal weg. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carle de bal. Carle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lindomar speelt de bal door. Rosalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalia passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik draait met de bal, schiet en ... Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fago heeft problemen om de bal te vangen. Kiš rent richting de bal. Kiš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Hiden geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torre Alta met de inworp. Batola geeft een lange en hoge pass. Bolec springt en kopt de bal. Walko bokst de bal weg.

31e minuut.
Sepsey passt de bal met de wreef. Tianphosuwan met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Gengiscan 2:1

35e minuut.
Sava rent richting de bal. Hiden onderschept slim de pass. Hiden speelt de bal door. Abulí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abulí geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodnik passt de bal in één keer door. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Gengiscan 3:1

43e minuut.
Kiš kopt de bal weg. Daar is Lindomar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carle is nu in balbezit. Carle haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - Gengiscan 4:1

45e minuut.
Daar is Batola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batola passt de bal met de wreef. Sepsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepsey geeft een lange en hoge pass. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 44%, Gengiscan 56%.
Real Kazzimmino - Gengiscan 4:1

47e minuut.
Kugevičius maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kiš kopt de bal weg. Daar is Batola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kerckhove passt de bal met de wreef. Kiš is nu in balbezit. Kiš passt de bal zonder na te denken. Carle bereikt de bal nog maar net als eerste. Carle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beerenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan verovert de bal door een tackle van achteren. Tianphosuwan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Abulí rent richting de bal. Abulí geeft de bal voor. Koral is nu in balbezit. Koral geeft een hoge lob. Carle krijgt zijn hoofd ertegen. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lindomar geeft een lange en hoge pass. Kugevičius probeert de bal met de borst te controleren. Bolec verovert de bal door een tackle van achteren. Tianphosuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianphosuwan passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Beerenberg met een harde bal richting middenveld. Villalobos geeft een hoge lob. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš verovert de bal door een tackle van achteren. Kiš schiet op doel. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Ogrodnik kan de bal niet met de borst controleren. Ogrodnik geeft een lange en hoge pass. Torre Alta kopt de bal weg. Kiš is nu in balbezit. Kiš schiet op doel. Beerenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal met de wreef. Rosalia geeft een hoge lob. Słowiński heeft problemen om de bal te vangen. Carle springt en kopt de bal. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Torre Alta passt de bal met de wreef. Sava rent richting de bal. Koral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koral krijgt een gele kaart. Sava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tianphosuwan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bolec rent richting de bal. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Walko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 37%, Gengiscan 63%.
Real Kazzimmino - Gengiscan 4:1