Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fagiolada Arek FC
mkcEccellenzaToC Tactiek 442
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 24.9
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Viggiani rent richting de bal. Pugliese onderschept slim de pass. Pugliese probeert naar een medespeler te passen. Lonardi rent richting de bal. Lonardi schiet op doel. Fantin bokst de bal weg.

4e minuut.
Montalto probeert naar een medespeler te passen. Boerio is nu in balbezit. Boerio geeft een hoge lob. Benucci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 1:0

11e minuut.
Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto passt de bal met de wreef. Daar is Lonardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonardi draait met de bal, schiet en ... Fantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 2:0

15e minuut.
Montalto rent richting de bal. Montalto met een sublieme pass. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardi schiet op doel. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 3:0

17e minuut.
Giorgini geeft een hoge lob. Lonardi kopt de bal weg. Descalzo heeft problemen om de bal te vangen. Benucci is nu in balbezit. Benucci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benucci rent richting de bal. Benucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 4:0

18e minuut.
Daar is Rosati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto passt de bal in één keer door. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 5:0

23e minuut.
Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto passt de bal met de wreef. Benucci heeft problemen om de bal te vangen. Benucci haalt uit met een fantastische trap. Fantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 6:0

24e minuut.
Boerio kopt de bal weg. Montalto probeert naar een medespeler te passen. Ambrogi met een sublieme pass. Lonardi heeft problemen om de bal te vangen. Lonardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi geeft de bal voor. Benucci kopt de bal weg. Lonardi rent richting de bal. Lonardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 7:0

31e minuut.
Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benucci de bal. Benucci draait met de bal, schiet en ... Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 8:0

33e minuut.
Lonardi onderschept slim de pass. Lonardi probeert naar een medespeler te passen. Ambrogi probeert naar een medespeler te passen. Benucci rent richting de bal. Benucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fusai Morelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pugliese onderschept slim de pass. Pugliese probeert naar een medespeler te passen. Lonardi is nu in balbezit. Lonardi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lonardi rent richting de bal. Sperlecchi rent richting de bal. Lonardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lonardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 9:0

43e minuut.
Lonardi schiet op doel. Descalzo probeert de bal aan de voet te houden. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci schiet op doel. Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 10:0

45e minuut.
Descalzo heeft problemen om de bal te vangen. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Descalzo begaat een overtreding. Descalzo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagiolada 10%, Arek FC 90%.
Fagiolada - Arek FC 10:0

48e minuut.
Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto met een sublieme pass. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 11:0

49e minuut.
Baldelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fusai Morelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonardi onderschept slim de pass. Lonardi draait met de bal, schiet en ... Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 12:0

52e minuut.
Pugliese rent richting de bal. Pugliese geeft een hoge lob. Benucci rent richting de bal. Lonardi is nu in balbezit. Lonardi schiet op doel. Fantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 13:0

53e minuut.
Lonardi kopt de bal weg. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto schiet op doel. Fantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 14:0

56e minuut.
Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto is nu in balbezit. Montalto passt de bal zonder na te denken. Lonardi is nu in balbezit. Lonardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalto met een sublieme pass. Benucci is nu in balbezit. Benucci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 15:0

60e minuut.
Ambrogi geeft de bal voor. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci geeft de bal voor. Klungelig pakt Montalto de bal. Montalto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pugliese rent richting de bal. Pugliese met een sublieme pass. Lonardi is nu in balbezit. Lonardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 16:0

67e minuut.
Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugliese passt de bal zonder na te denken. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi geeft een lange en hoge pass. Benucci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Daar is Lonardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggiani is nu in balbezit. Pugliese verovert de bal door een tackle van achteren. Pugliese met een sublieme pass. Boerio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pugliese rent richting de bal. Pugliese geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rosati de bal. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Lonardi de bal. Lonardi probeert naar een medespeler te passen. Benucci is nu in balbezit. Benucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 17:0

75e minuut.
Viggiani rent richting de bal. Benucci verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benucci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pugliese zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonardi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fantin trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Pugliese de bal onder controle te krijgen. Pugliese passt de bal met de wreef. Daar is Lonardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lonardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Viggiani verovert de bal door een tackle van achteren. Pugliese verovert de bal door een tackle van achteren. Pugliese probeert naar een medespeler te passen. Lonardi is nu in balbezit. Lonardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Portello komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi passt de bal met de wreef. Brocca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lonardi rent richting de bal. Lonardi draait met de bal, schiet en ... Fantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Benucci kan de bal niet met de borst controleren. Ribisi is nu in balbezit. Montalto verovert de bal door een tackle van achteren. Benucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Benucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - Arek FC 18:0

88e minuut.
Lonardi heeft problemen om de bal te vangen. Lonardi haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ribisi de bal. Lonardi rent richting de bal. Lonardi haalt uit met een fantastische trap. Fantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagiolada 13%, Arek FC 87%.
Fagiolada - Arek FC 18:0