Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.23
  • Stadion: Dukla Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11290
Dukla Monteforte UTD
A1 Tactiek 4-4-4
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bilo probeert naar een medespeler te passen. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mengozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici verovert de bal door een tackle van achteren. Albrici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bilo onderschept slim de pass. Bilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ros de bal. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin draait met de bal, schiet en ... Paal! Bastanzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Albrici rent richting de bal. Vessin rent richting de bal. Vessin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deniro de bal onder controle te krijgen. Bastanzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - Monteforte UTD 0:1

22e minuut.
Orsina rent richting de bal. Couturier onderschept slim de pass. Couturier passt de bal in één keer door. Albrici is nu in balbezit. Albrici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rampinelli met een harde bal richting middenveld. Orsina is nu in balbezit. Orsina passt de bal met de wreef. Ariotti rent richting de bal. Ariotti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mengozzi passt de bal zonder na te denken. Freije is nu in balbezit. Freije passt de bal zonder na te denken. Daar is Albrici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio bokst de bal weg. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - Monteforte UTD 0:2

39e minuut.
Couturier geeft de bal voor. Albrici kopt de bal weg. Domenici heeft problemen om de bal te vangen. Vessin rent richting de bal. Vessin draait met de bal, schiet en ... Bastanzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 66%, Monteforte UTD 34%.
Dukla - Monteforte UTD 0:2

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Orsina de bal onder controle te krijgen. Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Freije geeft de bal voor. Vessin is nu in balbezit. Vessin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Freije onderschept slim de pass. Freije probeert naar een medespeler te passen. Vessin is nu in balbezit. Vessin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dukla - Monteforte UTD 0:3

54e minuut.
Bilo verovert de bal door een tackle van achteren. Bilo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orsina de bal. Vessin rent richting de bal. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Righezio komt het veld opgelopen. Drovandi komt het veld opgelopen. Bastanzio met een harde bal richting middenveld. Righezio rent richting de bal. Righezio speelt de bal door. Albrici bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ariotti rent richting de bal. Ariotti passt de bal met de wreef. Domenici probeert naar een medespeler te passen. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Creixell rent richting de bal. Rampinelli geeft een hoge lob. Deniro bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrici onderschept slim de pass. Albrici haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Vessin rent richting de bal. Righezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Righezio passt de bal zonder na te denken. Vessin heeft problemen om de bal te vangen. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio bokst de bal weg.

79e minuut.
Righezio rent richting de bal. Righezio passt de bal met de wreef. Albrici is nu in balbezit. Vessin rent richting de bal. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Couturier passt de bal met de wreef. Righezio bereikt de bal nog maar net als eerste. Righezio passt de bal zonder na te denken. Vessin rent richting de bal. Vessin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Couturier is nu in balbezit. Couturier speelt de bal door. Freije geeft een hoge lob. Vessin is nu in balbezit. Vessin haalt uit met een fantastische trap. Bastanzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Deniro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrici is nu in balbezit. Albrici passt de bal in één keer door. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin schiet op doel. Bastanzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bastanzio met een sublieme pass. Freije met een sublieme pass. Vessin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vessin schiet op doel. Bastanzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Couturier verovert de bal door een tackle van achteren. Couturier probeert naar een medespeler te passen. Albrici is nu in balbezit. Albrici schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dukla 76%, Monteforte UTD 24%.
Dukla - Monteforte UTD 0:3