Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Catanista f.c. panthers
Andrea Tactiek wm
60% Balbezit 40%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


21e minuut.
Barricata kopt de bal weg. Cadenazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragolyuk rent richting de bal. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer geeft een hoge lob. Wołczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Meda speelt de bal door. Dragolyuk rent richting de bal. Dragolyuk geeft een hoge lob. Agu krijgt zijn hoofd ertegen. Vescovo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baudi probeert naar een medespeler te passen. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata draait met de bal, schiet en ... Lăzăroiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - f.c. panthers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 63%, f.c. panthers 37%.
FC Catanista - f.c. panthers 0:1

48e minuut.
Bauer geeft een lange en hoge pass. Cadenazzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bekő de bal. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ciliberto met de inworp. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarvas onderschept slim de pass. Szarvas met een sublieme pass. Agu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Catanista - f.c. panthers 1:1

58e minuut.
Virgillito verovert de bal door een tackle van achteren. Virgillito speelt de bal door. Cadenazzi speelt de bal door. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata schiet op doel. Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - f.c. panthers 1:2

61e minuut.
Marangão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangão speelt de bal door. Ciliberto rent richting de bal. Agu verovert de bal door een tackle van achteren. Agu haalt uit met een fantastische trap. Vescovo bokst de bal weg.

64e minuut.
Dragolyuk speelt de bal door. Marangão rent richting de bal. Marangão passt de bal in één keer door. Sloupek rent richting de bal. Sloupek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szarvas is nu in balbezit. Ciliberto verovert de bal door een tackle van achteren. Ciliberto passt de bal in één keer door. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Virgillito onderschept slim de pass. Marangão rent richting de bal. Baudi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baudi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bauer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Le Noci met een snelle inworp. Dragolyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragolyuk geeft een lange en hoge pass. Vescovo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Agu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Catanista - f.c. panthers 2:2

83e minuut.
Ricetto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meda. Ricetto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciliberto met een snel genomen vrije trap. Lăzăroiu is nu in balbezit. Bekő onderschept slim de pass. Barricata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barricata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Catanista - f.c. panthers 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Catanista 46%, f.c. panthers 54%.
FC Catanista - f.c. panthers 2:3