Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fradici mezzi atletico plutone
Fradici 2 Tactiek new
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 54.5
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jalving met een sublieme pass. Pinczés is nu in balbezit. Urbanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinczés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. bin Yousif wilt de vrije trap nemen. Dimos bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Mamengi de bal. Falce is nu in balbezit. Mamengi begaat een overtreding. Mamengi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Mamengi is nu in balbezit. Mamengi geeft een lange en hoge pass. Daar is Jung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung haalt uit met een fantastische trap. Poikela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - atletico plutone 1:0

9e minuut.
Pinczés passt de bal met de wreef. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb geeft de bal voor. Pinczés rent richting de bal. Pinczés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Cinquetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquetti geeft een hoge lob. Austin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fradici mezzi - atletico plutone 1:1

14e minuut.
Krejsa onderschept slim de pass. Krejsa speelt de bal door. Jung rent richting de bal. Falce is nu in balbezit. Falce haalt uit met een fantastische trap. Poikela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski geeft de bal voor. Falce rent richting de bal. Falce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - atletico plutone 2:1

21e minuut.
Collin verovert de bal door een tackle van achteren. Collin passt de bal in één keer door. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung schiet op doel. Poikela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - atletico plutone 3:1

32e minuut.
Krejsa onderschept slim de pass. Krejsa met een sublieme pass. Falce bereikt de bal nog maar net als eerste. Falce haalt uit met een fantastische trap. Poikela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - atletico plutone 4:1

43e minuut.
Cinquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaussi. Jaussi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Călugăru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fradici mezzi 53%, atletico plutone 47%.
fradici mezzi - atletico plutone 4:1

47e minuut.
Jalving bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalving probeert naar een medespeler te passen. bin Yousif speelt de bal door. Testi bereikt de bal nog maar net als eerste. Testi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski geeft een lange en hoge pass. Jung rent richting de bal. Jung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - atletico plutone 5:1

82e minuut.
bin Yousif passt de bal in één keer door. Jalving is nu in balbezit. Jalving passt de bal zonder na te denken. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés draait met de bal, schiet en ... Dimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fradici mezzi 58%, atletico plutone 42%.
fradici mezzi - atletico plutone 5:1