Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
settimo torinese The Avengers
442new Tactiek Version1
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
23 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


9e minuut.
Vâlcu speelt de bal door. Tudorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorov passt de bal in één keer door. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inworp. Mazzanti met een snelle inworp. Daar is Jefferson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jefferson geeft een hoge lob. Saluots springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tabares probeert naar een medespeler te passen. Saluots is nu in balbezit. Saluots speelt de bal door. Stepanov rent richting de bal. Stepanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gasparyan passt de bal met de wreef. Brychczy speelt de bal door. Vallecillo heeft problemen om de bal te vangen. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - The Avengers 1:0

16e minuut.
Vallecillo rent richting de bal. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuokštas de bal. Kuokštas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kurpiewski kopt de bal weg. Saluots rent richting de bal. Saluots met een sublieme pass. Stepanov rent richting de bal. Stepanov schiet op doel. Vallurupalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson geeft de bal voor. Kurpiewski rent richting de bal. Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Saluots schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Schreiner geeft een lange en hoge pass. Gasparyan kopt de bal weg. Malavolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas verovert de bal door een tackle van achteren. Kuokštas draait met de bal, schiet en ... Kalka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan schiet op doel. Kalka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Podstawek rent richting de bal. Podstawek geeft de bal voor. Brychczy speelt de bal door. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stepanov rent richting de bal. Ślepokura rent richting de bal. Stepanov onderschept slim de pass. Stepanov draait met de bal, schiet en ... Vallurupalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
settimo torinese - The Avengers 1:1

42e minuut.
Saluots is nu in balbezit. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Kurpiewski onderschept slim de pass. Stepanov rent richting de bal. Stepanov draait met de bal, schiet en ... Vallurupalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Saluots is nu in balbezit. Saluots passt de bal in één keer door. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov schiet op doel. Vallurupalli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - The Avengers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 58%, The Avengers 42%.
settimo torinese - The Avengers 1:2

49e minuut.
Malavolta is nu in balbezit. Kuokštas onderschept slim de pass. Kuokštas passt de bal met de wreef. Gasparyan is nu in balbezit. Gasparyan haalt uit met een fantastische trap. Kalka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ragusin controleert de bal met de borst. Gasparyan onderschept slim de pass. Gasparyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Podstawek geeft een hoge lob. Gasparyan rent richting de bal. Gasparyan passt de bal in één keer door. Daar is Kuokštas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tabares passt de bal met de wreef. Saluots bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen is nu in balbezit. Saluots verovert de bal door een tackle van achteren. Saluots draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stepanov krijgt zijn hoofd ertegen. Vallurupalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kuokštas passt de bal met de wreef. Tudorov is nu in balbezit. Tudorov passt de bal in één keer door. Gasparyan heeft problemen om de bal te vangen. Gasparyan schiet op doel. Kalka bokst de bal weg.

73e minuut.
Tudorov geeft de bal voor. Kalka speelt de bal door. Vâlcu kopt de bal weg. Kuokštas rent richting de bal. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Schreiner geeft een lange en hoge pass. Gasparyan kopt de bal weg. Tudorov speelt de bal door. Kuokštas probeert de bal met de borst te controleren. Kuokštas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brychczy is nu in balbezit. Brychczy passt de bal in één keer door. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Schreiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiner passt de bal zonder na te denken. Brychczy probeert naar een medespeler te passen. Kuokštas is nu in balbezit. Kuokštas schiet op doel. Kalka bokst de bal weg.

80e minuut.
Jefferson rent richting de bal. Jefferson passt de bal met de wreef. Saluots is nu in balbezit. Saluots haalt uit met een fantastische trap. Vallurupalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - The Avengers 1:3

84e minuut.
Gasparyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gasparyan passt de bal zonder na te denken. Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuokštas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuokštas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Saluots, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski speelt de bal door. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - The Avengers 1:4

89e minuut.
Kurpiewski kopt de bal weg. Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura passt de bal met de wreef. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - The Avengers 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 49%, The Avengers 51%.
settimo torinese - The Avengers 1:5