Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergamocity GGK
433x Tactiek CESS2"
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 53
solid Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabelo trapt de bal weg van het doel. Budim kopt de bal weg. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - GGK 0:1

8e minuut.
Goux probeert naar een medespeler te passen. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ganztahl passt de bal met de wreef. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Ainson is nu in balbezit. Ainson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Mikołajski probeert naar een medespeler te passen. Lijewski is nu in balbezit. Lijewski met een sublieme pass. Gulia rent richting de bal. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Płocharski onderschept slim de pass. Campello is nu in balbezit. Met opzet legt Płocharski zijn tegenspeler op de grond. Campello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Campello kan niet meer verder spelen. Eberharter komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Goux onderschept slim de pass. Goux geeft een hoge lob. Magheru is nu in balbezit. Puiðys onderschept slim de pass. Puiðys draait met de bal, schiet en ... Obrejan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gulia schiet op doel. Ciorkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puiðys rent richting de bal. Puiðys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Płocharski is nu in balbezit. Płocharski geeft een hoge lob. Lijewski speelt de bal door. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamocity 49%, GGK 51%.
Bergamocity - GGK 0:1

46e minuut.
Qafarsoy komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lijewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mračić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bartoszewicz rent richting de bal. Goux verovert de bal door een tackle van achteren. Goux speelt de bal door. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - GGK 0:2

63e minuut.
Ainson rent richting de bal. Ainson geeft een lange en hoge pass. Ganztahl is nu in balbezit. Trung Anh is nu in balbezit. Trung Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ganztahl rent richting de bal. Budim verovert de bal door een tackle van achteren. Budim passt de bal met de wreef. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Eberharter verovert de bal door een tackle van achteren. Goux begaat een overtreding. Goux krijgt een gele kaart. Eberharter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eberharter wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamocity 44%, GGK 56%.
Bergamocity - GGK 0:2