Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fradici mezzi F.C. Skipper
Fradici 2 Tactiek skipper
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 66.1
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen goed


7e minuut.
Giancipoli passt de bal in één keer door. Lala is nu in balbezit. Lala passt de bal met de wreef. Grochal rent richting de bal. Grochal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Falkenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenau geeft een lange en hoge pass. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala rent richting de bal. Lala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Collin geeft de bal voor. Lamka speelt de bal door. Krejsa speelt de bal door. Jung rent richting de bal. Jung schiet op doel. Tveit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Grochal springt en kopt de bal. Dimos speelt de bal door. Lala kopt de bal weg. Latała is nu in balbezit. Latała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Latała kan de bal niet met de borst controleren. Laboga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crişan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grochal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - F.C. Skipper 0:1

22e minuut.
Giancipoli passt de bal met de wreef. Grochal is nu in balbezit. Grochal passt de bal in één keer door. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Frigerio geeft een lange en hoge pass. Jung kopt de bal weg. Falkenau probeert de bal aan de voet te houden. Falce is nu in balbezit. Falce draait met de bal, schiet en ... Tveit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kenny geeft de bal voor. Grochal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Austin. Austin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fradici mezzi 62%, F.C. Skipper 38%.
fradici mezzi - F.C. Skipper 0:1

46e minuut.
Călugăru komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Giancipoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giancipoli geeft de bal voor. Collin probeert de bal met de borst te controleren. Grochal rent richting de bal. Grochal schiet op doel. Dimos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - F.C. Skipper 0:2

58e minuut.
Bamberek rent richting de bal. Bamberek passt de bal in één keer door. Grochal rent richting de bal. Grochal haalt uit met een fantastische trap. Dimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - F.C. Skipper 0:3

66e minuut.
Laboga verovert de bal door een tackle van achteren. Laboga passt de bal met de wreef. Crişan speelt de bal door. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Laboga onderschept slim de pass. Giancipoli verovert de bal door een tackle van achteren. Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Latała heeft problemen om de bal te vangen. Latała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kazanas passt de bal in één keer door. Lamka speelt de bal door. Falkenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru onderschept slim de pass. Călugăru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - F.C. Skipper 1:3

81e minuut.
Jung speelt de bal door. Călugăru is nu in balbezit. Lamka is nu in balbezit. Lamka haalt uit met een fantastische trap. Tveit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - F.C. Skipper 2:3

84e minuut.
Lala geeft de bal voor. Grochal kopt de bal weg. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. Dimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grochal onderschept slim de pass. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ... Dimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fradici mezzi - F.C. Skipper 2:4

88e minuut.
Lala passt de bal met de wreef. Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny speelt de bal door. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een hoge lob. Dimos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fradici mezzi 66%, F.C. Skipper 34%.
fradici mezzi - F.C. Skipper 2:4