Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Victoria GGK
Bagnoli Tactiek CESS2"
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 53.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Goux geeft een lange en hoge pass. Daar is Grideanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia haalt uit met een fantastische trap. Arnaudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - GGK 0:1

9e minuut.
Unzueta geeft een lange en hoge pass. Goux bereikt de bal nog maar net als eerste. Goux geeft een hoge lob. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mračić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mračić met een sublieme pass. Puiðys rent richting de bal. Puiðys draait met de bal, schiet en ... Arnaudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - GGK 0:2

19e minuut.
Terlecki is nu in balbezit. Mračić verovert de bal door een tackle van achteren. Mračić met een sublieme pass. Gulia is nu in balbezit. Gulia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Goux geeft de bal voor. Gulia kopt de bal weg. Klungelig pakt Friend de bal. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kitančev geeft een hoge lob. Grideanu rent richting de bal. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Arnaudi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - GGK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 68%, GGK 32%.
Sporting Victoria - GGK 0:3

49e minuut.
Płocharski is nu in balbezit. Kántor verovert de bal door een tackle van achteren. Kucab is nu in balbezit. Kucab geeft een hoge lob. Terlecki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mračić rent richting de bal. Mračić speelt de bal door. Gulia met een sublieme pass. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kucab rent richting de bal. Kucab speelt de bal door. Wood is nu in balbezit. Wood geeft de bal voor. Terlecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Qafarsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy passt de bal met de wreef. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mračić geeft de bal voor. Płocharski probeert de bal aan de voet te houden. Puiðys is nu in balbezit. Klungelig pakt Puiðys de bal. Puiðys draait met de bal, schiet en ... Arnaudi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Talero speelt de bal door. Owen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mračić. Mračić krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mračić probeert naar een medespeler te passen. Grideanu rent richting de bal. Puiðys verovert de bal door een tackle van achteren. Puiðys draait met de bal, schiet en ... Arnaudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - GGK 0:4

72e minuut.
Mračić verovert de bal door een tackle van achteren. Mračić met een sublieme pass. Puiðys rent richting de bal. Puiðys haalt uit met een fantastische trap. Arnaudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Victoria - GGK 0:5

76e minuut.
Wood is nu in balbezit. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski passt de bal in één keer door. Gulia is nu in balbezit. Gulia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Płocharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarsoy kan de bal niet met de borst controleren. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kucab heeft problemen om de bal te vangen. Płocharski speelt de bal door. Mračić probeert naar een medespeler te passen. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Victoria 71%, GGK 29%.
Sporting Victoria - GGK 0:5