Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.24
  • Stadion: TrInAcRiA Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23442
TrInAcRiA Bergamocity
QTT3ESPDA Tactiek 433x
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 49.6
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Bartoszewicz speelt de bal door. Trung Anh heeft problemen om de bal te vangen. Belardinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bearzot is nu in balbezit. Bearzot passt de bal in één keer door. Laghezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Bergamocity 1:0

11e minuut.
Milillo passt de bal met de wreef. Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pala krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Trung Anh de bal. Trung Anh geeft de bal voor. Bearzot probeert de bal met de borst te controleren. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TrInAcRiA - Bergamocity 1:1

37e minuut.
Daar is Bibbia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibbia speelt de bal door. Vergara is nu in balbezit. Strafforelli onderschept slim de pass. Strafforelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trung Anh passt de bal zonder na te denken. Drobuşenco rent richting de bal. Drobuşenco geeft een lange en hoge pass. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Bergamocity 1:2

41e minuut.
Eberharter bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberharter speelt de bal door. Pala speelt de bal door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bartoszewicz is nu in balbezit. Drobuşenco rent richting de bal. Met opzet legt Bearzot zijn tegenspeler op de grond. Bearzot krijgt een gele kaart. Drobuşenco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
Laghezza probeert naar een medespeler te passen. Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Milillo onderschept slim de pass. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli schiet op doel. Obrejan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 55%, Bergamocity 45%.
TrInAcRiA - Bergamocity 1:2

49e minuut.
Bearzot passt de bal met de wreef. Milillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli haalt uit met een fantastische trap. Vergara probeert de bal aan de voet te houden. Obrejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Belardinelli rent richting de bal. Trung Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz rent richting de bal. Trung Anh rent richting de bal. Trung Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Eberharter heeft problemen om de bal te vangen. Bearzot verovert de bal door een tackle van achteren. Bearzot speelt de bal door. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Vergara onderschept slim de pass. Strafforelli onderschept slim de pass. Ganztahl met een sublieme pass. Daar is Bartoszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trung Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Anh passt de bal met de wreef. Ganztahl met een sublieme pass. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bartoszewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eberharter de bal. Eberharter speelt de bal door. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Bergamocity 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 54%, Bergamocity 46%.
TrInAcRiA - Bergamocity 1:3