Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bergamocity Sporting Victoria
433x Tactiek Bagnoli
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.7 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


11e minuut.
Owen passt de bal in één keer door. Eberharter rent richting de bal. Eberharter probeert naar een medespeler te passen. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Arnaudi bokst de bal weg.

14e minuut.
Arnaudi met een sublieme pass. Eberharter kopt de bal weg. Daar is Grideanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Unzueta met een sublieme pass. Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki met een sublieme pass. Talero rent richting de bal. Talero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trung Anh rent richting de bal. Trung Anh passt de bal met de wreef. Kántor probeert de bal aan de voet te houden. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Arnaudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Unzueta probeert naar een medespeler te passen. Magheru met een sublieme pass. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen geeft een lange en hoge pass. Talero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - Sporting Victoria 0:1

43e minuut.
Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood passt de bal in één keer door. Talero is nu in balbezit. Talero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamocity 44%, Sporting Victoria 56%.
Bergamocity - Sporting Victoria 0:1

47e minuut.
Abächerli geeft een hoge lob. Inworp. Kucab met een snelle inworp. Wood is nu in balbezit. Wood draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Abächerli passt de bal in één keer door. Wood geeft een hoge lob. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ciorkowski geeft de bal voor. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson passt de bal in één keer door. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Arnaudi bokst de bal weg.

65e minuut.
Ainson kopt de bal weg. Grideanu is nu in balbezit. Bartoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bartoszewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Terlecki geeft een hoge lob. Obrejan met een sublieme pass. Owen kopt de bal weg. Klungelig pakt Terlecki de bal. Terlecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Abächerli geeft de bal voor. Inworp. Kucab met een snelle inworp. Wood rent richting de bal. Wood geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Unzueta is nu in balbezit. Unzueta passt de bal met de wreef. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - Sporting Victoria 0:2

89e minuut.
Ainson is nu in balbezit. Ainson passt de bal in één keer door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz schiet op doel. Arnaudi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bergamocity - Sporting Victoria 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bergamocity 51%, Sporting Victoria 49%.
Bergamocity - Sporting Victoria 1:2