Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.24
  • Stadion: GGK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20943
GGK TrInAcRiA
CESS2" Tactiek QTT3ESPDA
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 46.9
excellent Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen average


4e minuut.
Barluzzi is nu in balbezit. Barluzzi passt de bal zonder na te denken. Laghezza rent richting de bal. Laghezza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Goux kopt de bal weg. Lukic heeft problemen om de bal te vangen. Bearzot met een sublieme pass. Laghezza is nu in balbezit. Laghezza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bearzot geeft de bal voor. Strafforelli rent richting de bal. Goux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goux krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Barluzzi geeft de bal voor. Laghezza rent richting de bal. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzot speelt de bal door. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - TrInAcRiA 1:0

33e minuut.
Lukic passt de bal in één keer door. Płocharski is nu in balbezit. Milillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milillo krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Płocharski de bal. Płocharski met een sublieme pass. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Luperini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - TrInAcRiA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 45%, TrInAcRiA 55%.
GGK - TrInAcRiA 2:0

59e minuut.
Gulia met een sublieme pass. Płocharski rent richting de bal. Płocharski probeert naar een medespeler te passen. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ghisellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulia rent richting de bal. Gulia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gulia rent richting de bal. Gulia geeft een hoge lob. Luperini bokst de bal weg.

61e minuut.
Ghisellini geeft een hoge lob. Płocharski kopt de bal weg. Klungelig pakt Belardinelli de bal. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel. Luperini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - TrInAcRiA 3:0

62e minuut.
Strafforelli passt de bal met de wreef. Pelacani rent richting de bal. Pelacani passt de bal met de wreef. Barluzzi is nu in balbezit. Barluzzi geeft de bal voor. Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Puiðys de bal. Bearzot begaat een overtreding. Puiðys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płocharski met een snel genomen vrije trap. Bearzot controleert de bal met de borst. Qafarsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qafarsoy krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gulia rent richting de bal. Gulia passt de bal met de wreef. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. Bibbia probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Belardinelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Płocharski met een snelle inworp. Puiðys probeert de bal met de borst te controleren. Puiðys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lukic is nu in balbezit. Lukic passt de bal met de wreef. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - TrInAcRiA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 41%, TrInAcRiA 59%.
GGK - TrInAcRiA 4:0