Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambrosiana 1929 F.C. Skipper
Trap Tactiek skipper
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 67.1
very good Schieten incredible
solid Passen formidable
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Reinaldo rent richting de bal. Lala verovert de bal door een tackle van achteren. Lala probeert naar een medespeler te passen. Ghilan rent richting de bal. Ghilan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal in één keer door. Kenny speelt de bal door. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kenny passt de bal zonder na te denken. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala met een sublieme pass. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hurt onderschept slim de pass. Lala onderschept slim de pass. Utasi maakt een afschuwelijke overtreding. Lala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crişan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ghilan heeft problemen om de bal te vangen. Luzardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardi geeft een hoge lob. Stellone is nu in balbezit. Stellone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lala passt de bal zonder na te denken. Giancipoli rent richting de bal. Giancipoli passt de bal zonder na te denken. Ghilan rent richting de bal. Ghilan schiet op doel. Vignole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Vignole probeert naar een medespeler te passen. Giancipoli kopt de bal weg. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. De bal raakt de paal. Vignole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kenny met een snelle inworp. Lala probeert naar een medespeler te passen. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ... Vignole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - F.C. Skipper 0:1

27e minuut.
Inworp. Giancipoli met een snelle inworp. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hurt de bal onder controle te krijgen. Vignole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - F.C. Skipper 0:2

30e minuut.
Costa passt de bal zonder na te denken. Stellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamberek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bamberek krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lala passt de bal in één keer door. Giancipoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giancipoli passt de bal zonder na te denken. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ghilan rent richting de bal. Ghilan passt de bal zonder na te denken. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. Vignole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ghilan passt de bal met de wreef. Giancipoli rent richting de bal. Giancipoli passt de bal in één keer door. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - F.C. Skipper 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 61%, F.C. Skipper 39%.
Ambrosiana 1929 - F.C. Skipper 0:3

48e minuut.
Troost verovert de bal door een tackle van achteren. Troost probeert naar een medespeler te passen. Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Latała probeert de bal met de borst te controleren. Latała draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Kenny kopt de bal weg. Daar is Latała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattini bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała onderschept slim de pass. Latała draait met de bal, schiet en ... Vignole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Giancipoli heeft problemen om de bal te vangen. Giancipoli passt de bal in één keer door. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambrosiana 1929 - F.C. Skipper 0:4

60e minuut.
Klungelig pakt Lala de bal. Lala passt de bal met de wreef. Giancipoli rent richting de bal. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Giancipoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon is nu in balbezit. Giancipoli is nu in balbezit. Giancipoli geeft de bal voor. Latała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Kenny de bal. Kenny passt de bal met de wreef. Hurt rent richting de bal. Ghilan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghilan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała passt de bal zonder na te denken. Luzardi is nu in balbezit. Giancipoli verovert de bal door een tackle van achteren. Giancipoli geeft een lange en hoge pass. Vignole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Giancipoli met een sublieme pass. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan speelt de bal door. Giancipoli geeft de bal voor. Latała krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Reinaldo geeft een lange en hoge pass. Troost is nu in balbezit. Troost passt de bal met de wreef. Stellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellone schiet op doel. Tveit bokst de bal weg.

85e minuut.
Giancipoli kopt de bal weg. Ghilan rent richting de bal. Hurt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurt krijgt een gele kaart. Ghilan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Hurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan wilt de vrije trap nemen. Giancipoli heeft problemen om de bal te vangen. Giancipoli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambrosiana 1929 69%, F.C. Skipper 31%.
Ambrosiana 1929 - F.C. Skipper 0:4