Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico plutone GGK
new Tactiek CESS2"
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 50.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Inworp. Płocharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marudzewicz rent richting de bal. Puiðys verovert de bal door een tackle van achteren. Puiðys schiet op doel. Poikela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lukic rent richting de bal. Lukic passt de bal in één keer door. Qafarsoy rent richting de bal. Gulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Casertani rent richting de bal. Met opzet legt Qafarsoy zijn tegenspeler op de grond. Qafarsoy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Casertani bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy onderschept slim de pass. Qafarsoy haalt uit met een fantastische trap. Poikela probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - GGK 0:1

35e minuut.
Sanvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukic is nu in balbezit. Met opzet legt Sanvito zijn tegenspeler op de grond. Sanvito krijgt een gele kaart. Lukic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lukic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puiðys maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lukic probeert naar een medespeler te passen. Qafarsoy is nu in balbezit. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. Gulia is nu in balbezit. Gulia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 55%, GGK 45%.
atletico plutone - GGK 0:1

47e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Qafarsoy rent richting de bal. Qafarsoy passt de bal zonder na te denken. Puiðys rent richting de bal. Puiðys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gulia is nu in balbezit. Gulia schiet op doel. Poikela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lukic kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanvito de bal. Cornali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulia verovert de bal door een tackle van achteren. Gulia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico plutone - GGK 0:2

65e minuut.
Płocharski met de inworp. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy passt de bal zonder na te denken. Gulia rent richting de bal. Gulia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jaussi geeft een hoge lob. Inworp. Płocharski met een snelle inworp. Qafarsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kitančev geeft de bal voor. Inworp. Cornali met de inworp. Repetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Repetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Płocharski met een snelle inworp. Klungelig pakt Qafarsoy de bal. Qafarsoy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Marudzewicz de bal onder controle te krijgen. Poikela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Jaussi onderschept slim de pass. Jaussi passt de bal zonder na te denken. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys schiet op doel. Poikela probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico plutone 57%, GGK 43%.
atletico plutone - GGK 0:2