Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gazo Team Bergamocity
532 modificato Tactiek 433x
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 46.9
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Cañizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizales geeft de bal voor. Klungelig pakt Abächerli de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Sobolewski heeft problemen om de bal te vangen. Panić begaat een overtreding. Panić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ciorkowski geeft een hoge lob. Sonet kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aleluia de bal onder controle te krijgen. Répási is nu in balbezit. Répási draait met de bal, schiet en ... Labiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Obrejan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 1:0

21e minuut.
Aleluia rent richting de bal. Aleluia geeft een hoge lob. Salazar kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Trung Hồng rent richting de bal. Trung Hồng geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Obrejan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 2:0

30e minuut.
Teodorovici schiet op doel. Na een snelle pass probeert Magheru de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vergara de bal onder controle te krijgen. Obrejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 3:0

34e minuut.
Obrejan speelt de bal door. Bartoszewicz kopt de bal weg. Daar is Eberharter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Eberharter met een snelle inworp. Panić rent richting de bal. Panić passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 4:0

41e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar schiet op doel. Obrejan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 5:0

43e minuut.
Ahmad Arsidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cañizales rent richting de bal. Cañizales passt de bal in één keer door. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 45%, Bergamocity 55%.
Gazo Team - Bergamocity 5:0

46e minuut.
Répási bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici begaat een overtreding. Répási raakt geblesseerd tijdens het duel. Magheru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 5:1

54e minuut.
Salazar rent richting de bal. Drobuşenco rent richting de bal. Salazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salazar krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Salazar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drobuşenco neemt vlug de vrije trap. Répási kopt de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi passt de bal in één keer door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Obrejan bokst de bal weg.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ahmad Arsidi neemt de hoekschop. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Obrejan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Eberharter met de inworp. Répási rent richting de bal. Sonet begaat een overtreding. Sonet krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cañizales kan de bal niet met de borst controleren. Cañizales met een sublieme pass. Magheru heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Obrejan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Drobuşenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobuşenco geeft een lange en hoge pass. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gazo Team - Bergamocity 5:2

85e minuut.
Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. Cañizales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Obrejan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cañizales rent richting de bal. Cañizales geeft een hoge lob. Vergara heeft problemen om de bal te vangen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Obrejan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gazo Team 39%, Bergamocity 61%.
Gazo Team - Bergamocity 5:2