Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arbatax A.C. Xadhoom!
MaurinhoD.A. Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Dobruk speelt de bal door. Carretero probeert naar een medespeler te passen. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - A.C. Xadhoom! 1:0

4e minuut.
Lledó geeft de bal voor. Seppam kopt de bal weg. Carretero rent richting de bal. Mak rent richting de bal. Mak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Caveirinha geeft de bal voor. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej passt de bal in één keer door. Buide is nu in balbezit. Buide draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Caveirinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak is nu in balbezit. Nottenkämper rent richting de bal. Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Šimonka probeert naar een medespeler te passen. Han-Sing rent richting de bal. Seppam is nu in balbezit. Han-Sing onderschept slim de pass. Han-Sing geeft een hoge lob. Buscè probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dobruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruk speelt de bal door. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - A.C. Xadhoom! 2:0

34e minuut.
Arguedas is nu in balbezit. Arguedas passt de bal in één keer door. Buide is nu in balbezit. Buide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - A.C. Xadhoom! 2:1

40e minuut.
Nottenkämper geeft een lange en hoge pass. Seppam rent richting de bal. Han-Sing onderschept slim de pass. Han-Sing geeft de bal voor. Klungelig pakt Lledó de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lledó geeft een lange en hoge pass. Pirog speelt de bal door. Klungelig pakt Pirk de bal. Pirk geeft de bal voor. Arguedas krijgt zijn hoofd ertegen. Buscè probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 57%, A.C. Xadhoom! 43%.
Arbatax - A.C. Xadhoom! 2:1

53e minuut.
Pirk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Corcia. Pirk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šimonka is nu in balbezit. Buide onderschept slim de pass. Buide schiet op doel. Buscè probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Lugonjić speelt de bal door. Lledó is nu in balbezit. Lledó geeft de bal voor. Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - A.C. Xadhoom! 3:1

65e minuut.
Klungelig pakt Lugonjić de bal. Lugonjić passt de bal zonder na te denken. Carretero rent richting de bal. Carretero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - A.C. Xadhoom! 4:1

73e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor. Buide rent richting de bal. Buide schiet op doel. Buscè probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arbatax - A.C. Xadhoom! 4:2

74e minuut.
Dobruk speelt de bal door. Daar is Carretero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nottenkämper rent richting de bal. Carretero verovert de bal door een tackle van achteren. Carretero haalt uit met een fantastische trap. Acıbadem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arbatax 50%, A.C. Xadhoom! 50%.
Arbatax - A.C. Xadhoom! 4:2