Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Gli Speppers
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13763
Dinamo Swiffer Audax Fortuna Juventus
fratas Tactiek AFJ11.1
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 60.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Luzifer met de inworp. Daar is Ziutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziutek geeft een lange en hoge pass. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Joa probeert naar een medespeler te passen. Renquin rent richting de bal. Met opzet legt Gabbianelli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gabbianelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gabbianelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
de Pinho controleert de bal met de borst. Luzifer rent richting de bal. de Pinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Pinho krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Parkanska passt de bal met de wreef. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek passt de bal zonder na te denken. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Luzifer is nu in balbezit. Luzifer passt de bal zonder na te denken. Akifsoy rent richting de bal. Zanev onderschept slim de pass. Zanev schiet op doel. Praski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Karik heeft problemen om de bal te vangen. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen schiet op doel. Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:1

42e minuut.
Renquin onderschept slim de pass. Karik onderschept slim de pass. Christiansen rent richting de bal. Christiansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:2

44e minuut.
Inworp. Luzifer met de inworp. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek geeft de bal voor. Zanev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 36%, Audax Fortuna Juventus 64%.
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:2

51e minuut.
Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen rent richting de bal. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara draait met de bal, schiet en ... Jeanneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:3

53e minuut.
Przywara is nu in balbezit. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:4

59e minuut.
Renquin verovert de bal door een tackle van achteren. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Joa met een sublieme pass. Przywara is nu in balbezit. Przywara schiet op doel. Jeanneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen geeft de bal voor. Przywara rent richting de bal. Przywara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:5

66e minuut.
Evcimen met een sublieme pass. Przywara rent richting de bal. Przywara passt de bal zonder na te denken. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau bokst de bal weg.

72e minuut.
Trejos geeft een lange en hoge pass. Karik rent richting de bal. Christiansen verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Christiansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christiansen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Kalwyn onderschept slim de pass. Kalwyn geeft de bal voor. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:6

81e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Evcimen onderschept slim de pass. Evcimen speelt de bal door. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 55%, Audax Fortuna Juventus 45%.
Dinamo Swiffer - Audax Fortuna Juventus 0:6