Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Marchesi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Marchesi Lupacchiotti
Normal Tactiek gia1
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 50
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiorda de bal. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Testa met een harde bal richting middenveld. Fakiroğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafkaslıoğlu de bal. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Testa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Fakiroğlu kopt de bal weg. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Ledda begaat een overtreding. Ledda krijgt een gele kaart. Kafkaslıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kafkaslıoğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez geeft een hoge lob. Halkalı kopt de bal weg. Kafkaslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslıoğlu schiet op doel. Testa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:1

17e minuut.
Fakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı schiet op doel. Berini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Ledda kopt de bal weg. Daar is Barraco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fakiroğlu kopt de bal weg. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Testa trapt de bal weg van het doel. Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:2

29e minuut.
Caragiale controleert de bal met de borst. Caragiale geeft een lange en hoge pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:3

31e minuut.
Pittaro speelt de bal door. Daar is Caragiale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caragiale geeft de bal voor. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Testa probeert naar een medespeler te passen. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kafkaslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ledda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fakiroğlu de bal. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Halkalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halkalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fakiroğlu rent richting de bal. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Halkalı rent richting de bal. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suárez passt de bal zonder na te denken. Fakiroğlu met een sublieme pass. Halkalı heeft problemen om de bal te vangen. Halkalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:4

45e minuut.
Halkalı is nu in balbezit. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Berini probeert de bal aan de voet te houden. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Testa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marchesi 77%, Lupacchiotti 23%.
Marchesi - Lupacchiotti 0:4

46e minuut.
Saïbi probeert naar een medespeler te passen. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:5

50e minuut.
Caragiale probeert naar een medespeler te passen. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez met een sublieme pass. Kafkaslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:6

52e minuut.
Klungelig pakt Güneş de bal. Güneş geeft een lange en hoge pass. Kafkaslıoğlu kopt de bal weg. Halkalı rent richting de bal. Halkalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:7

56e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Klungelig pakt Fakiroğlu de bal. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kafkaslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kafkaslıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Testa trapt de bal weg. Fakiroğlu met een sublieme pass. Halkalı rent richting de bal. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Testa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:8

70e minuut.
Berini rent richting de bal. Berini geeft de bal voor. Caragiale kopt de bal weg. Kafkaslıoğlu rent richting de bal. Kafkaslıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Suárez de bal onder controle te krijgen. Saïbi is nu in balbezit. Saïbi speelt de bal door. Fakiroğlu rent richting de bal. Fakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een hoge lob. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Testa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:9

77e minuut.
Suárez met de inworp. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı passt de bal met de wreef. Kafkaslıoğlu rent richting de bal. Kafkaslıoğlu schiet op doel. Paal! Testa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Testa met een sublieme pass. Klungelig pakt Fakiroğlu de bal. Fakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kafkaslıoğlu is nu in balbezit. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kafkaslıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kafkaslıoğlu schiet op doel. Ledda probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kafkaslıoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Testa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Saïbi kopt de bal weg. Fakiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı draait met de bal, schiet en ... Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marchesi - Lupacchiotti 0:10

86e minuut.
Ledda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragiale met de inworp. Kafkaslıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Kafkaslıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Halkalı is nu in balbezit. Fakiroğlu is nu in balbezit. Fakiroğlu passt de bal in één keer door. Daar is Kafkaslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafkaslıoğlu draait met de bal, schiet en ... Testa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marchesi 87%, Lupacchiotti 13%.
Marchesi - Lupacchiotti 0:10