Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax Fortuna Juventus A.C. Xadhoom!
AFJ11.1 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
60.2 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal zonder na te denken. Czendej rent richting de bal. Czendej draait met de bal, schiet en ... Praski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - A.C. Xadhoom! 0:1

11e minuut.
Przywara speelt de bal door. Evcimen is nu in balbezit. Evcimen speelt de bal door. Przywara rent richting de bal. Przywara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Evcimen is nu in balbezit. Evcimen geeft een hoge lob. Renquin kopt de bal weg. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen draait met de bal, schiet en ... Acıbadem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Han-Sing rent richting de bal. Han-Sing passt de bal in één keer door. Arguedas rent richting de bal. Arguedas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - A.C. Xadhoom! 0:2

37e minuut.
Christiansen rent richting de bal. Han-Sing verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Sing probeert naar een medespeler te passen. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Fortuna Juventus 58%, A.C. Xadhoom! 42%.
Audax Fortuna Juventus - A.C. Xadhoom! 0:2

47e minuut.
Pirog met een sublieme pass. Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Buide is nu in balbezit. Buide haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Akifsoy is nu in balbezit. Arguedas verovert de bal door een tackle van achteren. Buide is nu in balbezit. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Evcimen kopt de bal weg. Evcimen rent richting de bal. Evcimen met een sublieme pass. Renquin rent richting de bal. Renquin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Fortuna Juventus 51%, A.C. Xadhoom! 49%.
Audax Fortuna Juventus - A.C. Xadhoom! 0:2