Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Frigidaire
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41678
Freddolosi AFUFU.VB
new deal 6 Tactiek Geppo
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
D`Acunto is nu in balbezit. D`Acunto geeft een hoge lob. Sida kopt de bal weg. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
D`Acunto speelt de bal door. Mottesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottesi geeft een lange en hoge pass. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassinaia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - AFUFU.VB 1:0

20e minuut.
Alakoski rent richting de bal. Alakoski geeft een hoge lob. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centoletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freddolosi - AFUFU.VB 1:1

28e minuut.
D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is D`Acunto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Acunto speelt de bal door. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. Cassinaia bokst de bal weg.

30e minuut.
Atgün kopt de bal weg. Daar is Świątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - AFUFU.VB 2:1

34e minuut.
Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara passt de bal zonder na te denken. Carandente Perreca is nu in balbezit. Atgün rent richting de bal. Atgün draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiara geeft de bal voor. Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Befi speelt de bal door. Świątek rent richting de bal. Carandente Perreca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Świątek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Świątek kan niet meer verder spelen. Zoccolante komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Savia geeft een lange en hoge pass. Befi is nu in balbezit. Befi passt de bal met de wreef. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Jara komt bij de bal en schiet. Operti probeert de bal aan de voet te houden. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centoletti schiet op doel. Holmqvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freddolosi - AFUFU.VB 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 37%, AFUFU.VB 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freddolosi - AFUFU.VB 2:2

59e minuut.
Burasca kopt de bal weg. Zoccolante heeft problemen om de bal te vangen. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - AFUFU.VB 3:2

61e minuut.
Zoccolante geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Acunto met de inworp. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velenosi met de inworp. Alakoski rent richting de bal. Alakoski geeft een hoge lob. Centoletti maakt een snoekduik en kopt de bal. Holmqvist bokst de bal weg.

75e minuut.
Atgün is nu in balbezit. Burasca onderschept slim de pass. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. Cassinaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - AFUFU.VB 4:2

76e minuut.
Carandente Perreca onderschept slim de pass. Sida is nu in balbezit. Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida verovert de bal door een tackle van achteren. Sida schiet op doel. Cassinaia bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - AFUFU.VB 5:2

82e minuut.
D`Acunto passt de bal met de wreef. Sida rent richting de bal. Met opzet legt Savia zijn tegenspeler op de grond. Savia krijgt een gele kaart. Sida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sida zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freddolosi - AFUFU.VB 6:2

84e minuut.
Sánchez Jara is nu in balbezit. Befi onderschept slim de pass. Befi geeft een hoge lob. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün draait met de bal, schiet en ... Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Chiaveri onderschept slim de pass. D`Acunto bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Acunto met een sublieme pass. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freddolosi 34%, AFUFU.VB 66%.
Freddolosi - AFUFU.VB 6:2