Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower Lupacchiotti
352 Tactiek gia1
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.2 gemiddelde waardering 55
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen formidabel


15e minuut.
Kırılmaz speelt de bal door. Salmiaho is nu in balbezit. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal is nu in balbezit. Casal draait met de bal, schiet en ... Štitković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kırılmaz probeert naar een medespeler te passen. Manaós is nu in balbezit. Kiên Trung begaat een overtreding. Manaós raakt geblesseerd tijdens het duel. Kırılmaz komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Lupacchiotti 1:0

32e minuut.
Manaós passt de bal zonder na te denken. Salmiaho rent richting de bal. Salmiaho passt de bal in één keer door. Casal is nu in balbezit. Casal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Štitković niet meer kan verder spelen. Ardesi komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Kırılmaz rent richting de bal. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırılmaz rent richting de bal. Casal is nu in balbezit. Casal draait met de bal, schiet en ... Ardesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Suárez passt de bal in één keer door. Daar is Kiên Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırılmaz speelt de bal door. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Comboio geeft een lange en hoge pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez geeft een hoge lob. Kafkaslıoğlu controleert de bal met de borst. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Aloisi bokst de bal weg.

45e minuut.
Manaós passt de bal met de wreef. Salmiaho rent richting de bal. Kırılmaz is nu in balbezit. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 37%, Lupacchiotti 63%.
Bad Coast Tower - Lupacchiotti 1:0

58e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastranton rent richting de bal. Halkalı verovert de bal door een tackle van achteren. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kafkaslıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafkaslıoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Coast Tower - Lupacchiotti 1:1

63e minuut.
Caragiale speelt de bal door. Klungelig pakt Kafkaslıoğlu de bal. Kafkaslıoğlu speelt de bal door. Halkalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Halkalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Piechoczek met de inworp. Kubelec heeft problemen om de bal te vangen. Kubelec passt de bal in één keer door. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Lupacchiotti 2:1

70e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez passt de bal in één keer door. Halkalı is nu in balbezit. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Salmiaho rent richting de bal. Comboio onderschept slim de pass. Comboio geeft een hoge lob. Halkalı rent richting de bal. Halkalı haalt uit met een fantastische trap. Aloisi bokst de bal weg.

77e minuut.
Kırılmaz met een sublieme pass. Casal is nu in balbezit. Casal passt de bal met de wreef. Salmiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmiaho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Lupacchiotti 3:1

80e minuut.
Kırılmaz passt de bal in één keer door. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho speelt de bal door. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Suárez passt de bal in één keer door. Fakiroğlu rent richting de bal. Fakiroğlu passt de bal zonder na te denken. Kafkaslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkaslıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Aloisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Saïbi geeft een lange en hoge pass. Kafkaslıoğlu rent richting de bal. Rantasaari begaat een overtreding. Rantasaari krijgt een gele kaart. Kafkaslıoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kafkaslıoğlu wilt de vrije trap nemen. Aloisi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 43%, Lupacchiotti 57%.
Bad Coast Tower - Lupacchiotti 3:1