Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Mandrakata Freddolosi
mazoone Tactiek new deal 6
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Sida passt de bal met de wreef. Bilbao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottesi onderschept slim de pass. Mottesi geeft de bal voor. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal. Michelassi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sida met een snelle inworp. Chiara geeft de bal voor. Carandente Perreca springt en kopt de bal. Michelassi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - Freddolosi 0:1

8e minuut.
Bilbao met een sublieme pass. Magheru is nu in balbezit. Atgün tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atgün krijgt een gele kaart.

12e minuut.
D`Acunto is nu in balbezit. D`Acunto passt de bal met de wreef. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün draait met de bal, schiet en ... Michelassi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - Freddolosi 0:2

15e minuut.
Pezzotti onderschept slim de pass. Pezzotti probeert naar een medespeler te passen. Cosmin met een sublieme pass. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Nicolaescu is nu in balbezit. Chiara verovert de bal door een tackle van achteren. Chiara passt de bal in één keer door. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, D`Acunto zal de hoekschop nemen. Doeltrap. Pezzotti met een harde bal richting middenveld. Burek is nu in balbezit. Burek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Mandrakata - Freddolosi 1:2

31e minuut.
D`Acunto met de inworp. Mottesi is nu in balbezit. Mottesi passt de bal in één keer door. Atgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pezzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzotti speelt de bal door. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottesi onderschept slim de pass. Mottesi geeft een hoge lob. Michelassi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Cosmin speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Operti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolaescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilbao neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Ghiselli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mandrakata 60%, Freddolosi 40%.
Fc Mandrakata - Freddolosi 1:2

65e minuut.
Daar is Sida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sida passt de bal zonder na te denken. Poleto met een sublieme pass. Magheru rent richting de bal. Magheru draait met de bal, schiet en ... Holmqvist bokst de bal weg.

78e minuut.
Nicolaescu met een sublieme pass. Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu probeert de bal met de borst te controleren. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Mandrakata 53%, Freddolosi 47%.
Fc Mandrakata - Freddolosi 1:2