Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB Degrelle`s Warriors
Geppo Tactiek RAIDER IV EVO
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 56.8
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Wołejszo probeert naar een medespeler te passen. Centoletti is nu in balbezit. Sánchez Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. Czerniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 1:0

6e minuut.
Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand is nu in balbezit. Vakalopoulos begaat een overtreding. Vakalopoulos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo geeft de bal voor. Centoletti rent richting de bal. Centoletti schiet op doel. Czerniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 2:0

16e minuut.
Centoletti is nu in balbezit. Sánchez Jara is nu in balbezit. Lanusse onderschept slim de pass. Centoletti rent richting de bal. Centoletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 3:0

21e minuut.
Burasca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoccolante komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Alakoski is nu in balbezit. Alakoski passt de bal met de wreef. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara haalt uit met een fantastische trap. Czerniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Czerniak speelt de bal door. Vakalopoulos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Savia de bal onder controle te krijgen. Galinho rent richting de bal. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos is nu in balbezit. Quispe is nu in balbezit. Vakalopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vakalopoulos schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vitár kan de bal niet met de borst controleren. Galinho is nu in balbezit. Galinho met een sublieme pass. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos schiet op doel. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño met een sublieme pass. Vakalopoulos speelt de bal door. Galinho rent richting de bal. Galinho schiet op doel. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Calderé speelt de bal door. Galinho rent richting de bal. Savia is nu in balbezit. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 44%, Degrelle`s Warriors 56%.
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 3:1

53e minuut.
Treviño met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal met de wreef. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Savia onderschept slim de pass. Carrillo met een sublieme pass. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Oferma probeert naar een medespeler te passen. Treviño is nu in balbezit. Treviño geeft een lange en hoge pass. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ... Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Vakalopoulos rent richting de bal. Savia verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo is nu in balbezit. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 3:2

70e minuut.
Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal met de wreef. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft een lange en hoge pass. Vakalopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fírvida onderschept slim de pass. Fírvida geeft een hoge lob. Oferma rent richting de bal. Sánchez Jara verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Jara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wołejszo heeft problemen om de bal te vangen. Koniaris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrillo. Carrillo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Boyacıoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Sánchez Jara met de inworp. Klungelig pakt Alakoski de bal. Alakoski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 48%, Degrelle`s Warriors 52%.
AFUFU.VB - Degrelle`s Warriors 3:2