Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB A.C. Xadhoom!
Geppo Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
52.5 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Zoccolante bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoccolante geeft een lange en hoge pass. Grand is nu in balbezit. Centoletti rent richting de bal. Centoletti schiet op doel. Acıbadem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grand rent richting de bal. Pirog onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Centoletti krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szarawarski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - A.C. Xadhoom! 1:0

8e minuut.
Quispe heeft problemen om de bal te vangen. Buide is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Arguedas verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas schiet op doel. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Centoletti is nu in balbezit. Grand is nu in balbezit. Pirog begaat een overtreding. Pirog krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirk met een snelle inworp. Pirog rent richting de bal. Pirog geeft de bal voor. Buide maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirk zal de hoekschop nemen. Czendej springt en kopt de bal. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pirk passt de bal met de wreef. Buide bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koniaris. Buide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buide wilt de vrije trap nemen. Cassinaia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada geeft een lange en hoge pass. Czendej rent richting de bal. Czendej geeft de bal voor. Buide krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pirog verovert de bal door een tackle van achteren. Pirog met een sublieme pass. Arguedas heeft problemen om de bal te vangen. Arguedas draait met de bal, schiet en ... Cassinaia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFUFU.VB - A.C. Xadhoom! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 59%, A.C. Xadhoom! 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFUFU.VB - A.C. Xadhoom! 1:1

48e minuut.
Sánchez Jara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czendej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitár. Vitár krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Buide is nu in balbezit. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - A.C. Xadhoom! 1:2

54e minuut.
Buide is nu in balbezit. Czendej rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vitár ... Strafschop! Czendej raakt geblesseerd tijdens het duel. Czendej neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cassinaia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Czendej rent richting de bal. Czendej haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - A.C. Xadhoom! 1:3

56e minuut.
Han-Sing met een sublieme pass. Buide is nu in balbezit. Buide probeert naar een medespeler te passen. Czendej rent richting de bal. Czendej schiet op doel. Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Szarawarski passt de bal met de wreef. Han-Sing heeft problemen om de bal te vangen. Pirog met een sublieme pass. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buitenspel voor Grand. Goede buitenspelval van de verdediging. Caveirinha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buide kopt de bal weg. Arguedas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguedas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 62%, A.C. Xadhoom! 38%.
AFUFU.VB - A.C. Xadhoom! 1:3