Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax Fortuna Juventus Lupacchiotti
AFJ11.1 Tactiek gia1
49% Balbezit 51%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Przywara passt de bal met de wreef. Renquin rent richting de bal. Fakiroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fakiroğlu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Przywara met een sublieme pass. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen probeert naar een medespeler te passen. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin haalt uit met een fantastische trap. Štitković bokst de bal weg.

19e minuut.
Renquin rent richting de bal. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Trung rent richting de bal. Christiansen onderschept slim de pass. Christiansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - Lupacchiotti 1:0

22e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo met een sublieme pass. Daar is Evcimen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evcimen geeft een hoge lob. Christiansen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Joa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywara speelt de bal door. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen draait met de bal, schiet en ... Štitković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - Lupacchiotti 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Fortuna Juventus 31%, Lupacchiotti 69%.
Audax Fortuna Juventus - Lupacchiotti 2:0

57e minuut.
Joa passt de bal met de wreef. Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara passt de bal in één keer door. Renquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Renquin schiet op doel. Štitković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Christiansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiansen haalt uit met een fantastische trap. Štitković bokst de bal weg.

58e minuut.
Štitković met een sublieme pass. Izquierdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasielewski de bal. Renquin is nu in balbezit. Renquin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Güneş trapt de bal weg. Evcimen bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara is nu in balbezit. Przywara geeft de bal voor. Christiansen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - Lupacchiotti 3:0

64e minuut.
Saïbi rent richting de bal. Christiansen verovert de bal door een tackle van achteren. Renquin is nu in balbezit. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen draait met de bal, schiet en ... Štitković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renquin rent richting de bal. Renquin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Audax Fortuna Juventus - Lupacchiotti 4:0

65e minuut.
Chiozzotto komt het veld opgelopen. Pumarejo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Saïbi passt de bal in één keer door. Joa rent richting de bal. Joa met een sublieme pass. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Joa speelt de bal door. Daar is Przywara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywara probeert naar een medespeler te passen. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Güneş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneş probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo geeft de bal voor. Chiozzotto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Pumarejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïbi begaat een overtreding. Pumarejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przywara met een snel genomen vrije trap. Pumarejo springt en kopt de bal. Štitković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax Fortuna Juventus 28%, Lupacchiotti 72%.
Audax Fortuna Juventus - Lupacchiotti 4:0