Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Gli Speppers
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6041
Dinamo Swiffer Marchesi
fratas Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 18.8
formidable Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Parkanska rent richting de bal. Parkanska passt de bal met de wreef. Daar is Berini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Parkanska met de inworp. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek passt de bal met de wreef. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De Meerleer heeft problemen om de bal te vangen. De Meerleer schiet op doel. Berini probeert de bal aan de voet te houden. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 1:0

7e minuut.
Parkanska met de inworp. Ziutek geeft een hoge lob. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 2:0

10e minuut.
Ziutek is nu in balbezit. Ziutek passt de bal in één keer door. Zanev heeft problemen om de bal te vangen. Zanev draait met de bal, schiet en ... Ledda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Testa probeert naar een medespeler te passen. Kalwyn kopt de bal weg. De Meerleer rent richting de bal. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Testa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. MacFall met een snelle inworp. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer schiet op doel. Testa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 3:0

13e minuut.
Ziutek geeft een lange en hoge pass. Zanev kopt de bal weg. Parkanska met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Testa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 4:0

15e minuut.
MacFall passt de bal met de wreef. Berini is nu in balbezit. De Meerleer onderschept slim de pass. De Meerleer schiet op doel. Testa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 5:0

16e minuut.
Parkanska geeft een hoge lob. De Meerleer kopt de bal weg. Ziutek met een sublieme pass. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fiorda is nu in balbezit. De Meerleer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zanev de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 6:0

19e minuut.
Karik rent richting de bal. Karik passt de bal met de wreef. De Meerleer is nu in balbezit. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ... Testa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
MacFall probeert naar een medespeler te passen. Parkanska rent richting de bal. Parkanska speelt de bal door. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Parkanska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev onderschept slim de pass. Zanev schiet op doel. Testa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 7:0

28e minuut.
Berini rent richting de bal. Berini geeft een lange en hoge pass. MacFall kopt de bal weg. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Zanev de bal onder controle te krijgen. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 8:0

30e minuut.
Fiorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek speelt de bal door. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zanev is nu in balbezit. Zanev passt de bal met de wreef. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ledda de bal onder controle te krijgen. Testa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Testa met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoecke met een snelle inworp. MacFall is nu in balbezit. MacFall geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt De Meerleer de bal. Zanev rent richting de bal. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 9:0

36e minuut.
MacFall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiorda is nu in balbezit. De Meerleer onderschept slim de pass. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 10:0

41e minuut.
Klungelig pakt Ziutek de bal. Ziutek speelt de bal door. Daar is De Meerleer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Meerleer schiet op doel. Berini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
MacFall geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ziutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziutek kopt de bal weg. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 11:0

43e minuut.
Ziutek rent richting de bal. De Meerleer is nu in balbezit. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ziutek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parkanska de bal. Parkanska geeft een hoge lob. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 13%, Marchesi 87%.
Dinamo Swiffer - Marchesi 11:0

48e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Przeczek passt de bal in één keer door. Ziutek met een sublieme pass. Daar is De Meerleer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 12:0

50e minuut.
Karik geeft de bal voor. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkanska. Parkanska krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Karik probeert naar een medespeler te passen. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 13:0

52e minuut.
Parkanska onderschept slim de pass. Parkanska passt de bal in één keer door. Zanev rent richting de bal. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek passt de bal in één keer door. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek geeft de bal voor. Klungelig pakt Fiorda de bal. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Parkanska kopt de bal weg. Zanev rent richting de bal. Zanev passt de bal met de wreef. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 14:0

61e minuut.
De Meerleer passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziutek speelt de bal door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Przeczek passt de bal zonder na te denken. Ziutek kan de bal niet met de borst controleren. Ziutek met een sublieme pass. Klungelig pakt Zanev de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 15:0

66e minuut.
MacFall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFall met een sublieme pass. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer rent richting de bal. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ... Testa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 16:0

73e minuut.
Berini geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacFall met de inworp. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Gabbianelli is nu in balbezit. Gabbianelli passt de bal met de wreef. Ziutek met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Fiorda maakt een afschuwelijke overtreding. Przeczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalwyn met een snel genomen vrije trap. Zanev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zanev heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek rent richting de bal. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 17:0

78e minuut.
Parkanska passt de bal zonder na te denken. Karik rent richting de bal. Karik passt de bal in één keer door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 18:0

80e minuut.
Zanev heeft problemen om de bal te vangen. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek passt de bal in één keer door. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap. Testa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Parkanska bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkanska passt de bal zonder na te denken. Daar is Zanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Testa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 19:0

88e minuut.
Azzi passt de bal met de wreef. Ledda is nu in balbezit. Zanev onderschept slim de pass. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Testa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Swiffer - Marchesi 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Swiffer 20%, Marchesi 80%.
Dinamo Swiffer - Marchesi 20:0