Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower Freddolosi
352 Tactiek new deal 6
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.2 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Mastranton geeft een hoge lob. Salmiaho rent richting de bal. Befi verovert de bal door een tackle van achteren. Befi geeft een hoge lob. Carandente Perreca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghiselli komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Salmiaho heeft problemen om de bal te vangen. Chiaveri verovert de bal door een tackle van achteren. Chiaveri speelt de bal door. Manaós geeft een lange en hoge pass. Casal springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Mottesi controleert de bal met de borst. Mottesi geeft een lange en hoge pass. Carandente Perreca heeft problemen om de bal te vangen. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Freddolosi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 58%, Freddolosi 42%.
Bad Coast Tower - Freddolosi 0:1

46e minuut.
Kubelec is nu in balbezit. Kubelec passt de bal in één keer door. Manaós is nu in balbezit. Atgün onderschept slim de pass. Atgün draait met de bal, schiet en ... Aloisi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mastranton met een sublieme pass. Piechoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechoczek passt de bal met de wreef. Casal is nu in balbezit. Casal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Coast Tower - Freddolosi 1:1

54e minuut.
Velenosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Velenosi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubelec met de inworp. Kırılmaz speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Ghigliotti speelt de bal door. Casal rent richting de bal. Chiara geeft een hoge lob. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ... Aloisi bokst de bal weg.

64e minuut.
Piechoczek probeert naar een medespeler te passen. Mastranton heeft problemen om de bal te vangen. Mastranton met een sublieme pass. Klungelig pakt Salmiaho de bal. Salmiaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Chiaveri geeft een hoge lob. Ghiselli kopt de bal weg. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Freddolosi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 52%, Freddolosi 48%.
Bad Coast Tower - Freddolosi 1:2