Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.25
  • Stadion: Quartu Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 622
Quartu Degrelle`s Warriors
442 Tactiek RAIDER IV EVO
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Sassu passt de bal zonder na te denken. Baldoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldoni passt de bal zonder na te denken. Rainato rent richting de bal. Rainato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:0

4e minuut.
Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnesi rent richting de bal. Gnesi passt de bal zonder na te denken. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Boyacıoğlu rent richting de bal. Boyacıoğlu geeft een lange en hoge pass. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:1

16e minuut.
Fírvida geeft een hoge lob. Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal in één keer door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ragusini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Galinho kopt de bal weg. DeCaro rent richting de bal. Vakalopoulos begaat een overtreding. DeCaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. DeCaro kan niet meer verder spelen. Pilotino komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Vakalopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vakalopoulos met een sublieme pass. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:2

21e minuut.
Carrillo passt de bal met de wreef. Treviño rent richting de bal. Treviño passt de bal in één keer door. Galinho is nu in balbezit. Galinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baldoni is nu in balbezit. Treviño onderschept slim de pass. Treviño probeert naar een medespeler te passen. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andreazzi speelt de bal door. Treviño is nu in balbezit. Treviño passt de bal met de wreef. Galinho rent richting de bal. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hage met een harde bal richting middenveld. Lanusse probeert de bal met de borst te controleren. Lanusse speelt de bal door. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fírvida geeft een hoge lob. Carrillo is nu in balbezit. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vakalopoulos de bal. Vakalopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:3

31e minuut.
Calderé met de inworp. Lanusse speelt de bal door. Vakalopoulos rent richting de bal. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Galinho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hage de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calderé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vakalopoulos springt en kopt de bal. Andreazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal in één keer door. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:4

39e minuut.
Ambrogi is nu in balbezit. Vakalopoulos onderschept slim de pass. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ... Andreazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:5

40e minuut.
Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos passt de bal met de wreef. Calderé speelt de bal door. Galinho rent richting de bal. Galinho draait met de bal, schiet en ... Andreazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:6

42e minuut.
Hage met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Galinho de bal onder controle te krijgen. Lanusse speelt de bal door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Galinho rent richting de bal. Vakalopoulos is nu in balbezit. Galinho rent richting de bal. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 71%, Degrelle`s Warriors 29%.
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:7

46e minuut.
Treviño speelt de bal door. Hage onderschept slim de pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:8

50e minuut.
Pilotino is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo geeft de bal voor. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos schiet op doel. Andreazzi bokst de bal weg. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo met een sublieme pass. Galinho rent richting de bal. Galinho schiet op doel. Andreazzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Vakalopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Treviño rent richting de bal. Pilotino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vakalopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Treviño speelt de bal door. Galinho is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ragusini ... Strafschop! Ragusini krijgt een gele kaart. Galinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galinho legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Andreazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:9

61e minuut.
Sammartino rent richting de bal. Sammartino geeft een lange en hoge pass. Daar is Boyacıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainato is nu in balbezit. Rainato schiet op doel. Czerniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Calderé kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carrillo passt de bal in één keer door. Calderé heeft problemen om de bal te vangen. Calderé met een sublieme pass. Vakalopoulos rent richting de bal. Vakalopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sammartino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartino maakt een afschuwelijke overtreding. Sammartino krijgt een gele kaart. Galinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calderé wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sammartino rent richting de bal. Galinho onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calderé neemt de hoekschop. Vakalopoulos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Treviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Treviño passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho schiet op doel. Andreazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:10

71e minuut.
Treviño probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé speelt de bal door. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Galinho draait met de bal, schiet en ... Andreazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pilotino onderschept slim de pass. Calderé onderschept slim de pass. Calderé geeft de bal voor. Vakalopoulos is nu in balbezit. Vakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Hage geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Treviño met een snelle inworp. Vakalopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Vakalopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:11

78e minuut.
Oferma geeft een lange en hoge pass. Hage bereikt de bal nog maar net als eerste. Hage geeft een hoge lob. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Andreazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Klungelig pakt Sammartino de bal. Calderé bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderé passt de bal zonder na te denken. Galinho rent richting de bal. Galinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Carrillo kopt de bal weg. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hage de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:12

80e minuut.
Maroso komt het veld opgelopen. Marchiorri komt het veld opgelopen. Triulzio komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Calderé met de inworp. Ambrogi controleert de bal met de borst. Carrillo met een sublieme pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Treviño geeft een lange en hoge pass. Calderé is nu in balbezit. Calderé passt de bal zonder na te denken. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Carrillo met een sublieme pass. Hage is nu in balbezit. Galinho onderschept slim de pass. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:13

88e minuut.
Lanusse speelt de bal door. Treviño probeert naar een medespeler te passen. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel. Andreazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu 80%, Degrelle`s Warriors 20%.
Quartu - Degrelle`s Warriors 1:14