Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: U.S. Arten Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17882
U.S. Arten arianna
lasthope Tactiek Larghi
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 65.7
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Knézy met een sublieme pass. Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Penjalov zijn tegenspeler op de grond. Penjalov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Couderc probeert naar een medespeler te passen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina speelt de bal door. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea draait met de bal, schiet en ... Rokita bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Cernotta met een snelle inworp. Knézy met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Knézy met een sublieme pass. Rębacz rent richting de bal. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Rokita speelt de bal door. Knézy kopt de bal weg. Cegła heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hatıra speelt de bal door. Espina is nu in balbezit. Espina passt de bal zonder na te denken. Amendolea rent richting de bal. Amendolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Papasideris probeert naar een medespeler te passen. Hatıra rent richting de bal. Hatıra probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Arten 50%, arianna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S. Arten - arianna 0:0

46e minuut.
Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła geeft een hoge lob. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Penjalov speelt de bal door. Daar is Espina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espina passt de bal in één keer door. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea haalt uit met een fantastische trap. Rokita bokst de bal weg.

54e minuut.
Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea draait met de bal, schiet en ... Rokita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - arianna 0:1

72e minuut.
Espina is nu in balbezit. Espina geeft de bal voor. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - arianna 0:2

79e minuut.
Papasideris rent richting de bal. Papasideris met een sublieme pass. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea schiet op doel. Rokita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - arianna 0:3

83e minuut.
Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Kołcz is nu in balbezit. Judiščák rent richting de bal. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Franceschelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - arianna 1:3

89e minuut.
Daar is Penjalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penjalov geeft een lange en hoge pass. Daar is Pest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Arten 49%, arianna 51%.
U.S. Arten - arianna 1:3