Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 cornaleto
ANOMALO XW51 Tactiek tttpr
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
61.4 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten very good
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Rescina passt de bal in één keer door. Paduli rent richting de bal. Paduli passt de bal zonder na te denken. Rescina rent richting de bal. Rescina geeft de bal voor. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crescenzi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 1:0

15e minuut.
Crescenzi rent richting de bal. Bardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crescenzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erroi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 2:0

18e minuut.
Beraldin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraldin geeft een lange en hoge pass. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi draait met de bal, schiet en ... Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 3:0

25e minuut.
Bakarević is nu in balbezit. Carambol rent richting de bal. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Rizzetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 3:1

27e minuut.
Paduli passt de bal met de wreef. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Crescenzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 4:1

30e minuut.
Tarcza rent richting de bal. Gobetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gobetto passt de bal met de wreef. Crescenzi is nu in balbezit. Crescenzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 5:1

31e minuut.
Bakarević passt de bal in één keer door. Martin rent richting de bal. Martin met een sublieme pass. Carambol rent richting de bal. Carambol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Anh Tuấn met een sublieme pass. Jihai met een sublieme pass. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Rizzetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 5:2

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bakarević stond buitenspel. Akifsoy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 40%, cornaleto 60%.
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 5:2

56e minuut.
Crescenzi is nu in balbezit. Bardi onderschept slim de pass. Bardi geeft een hoge lob. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Rizzetti bokst de bal weg.

60e minuut.
Rescina geeft de bal voor. Bardi rent richting de bal. Crescenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzi draait met de bal, schiet en ... Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Lemberský komt het veld opgelopen. Rotolo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Peron met een sublieme pass. Martin kopt de bal weg. Carambol speelt de bal door. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy schiet op doel. Rizzetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bottiglio komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Trinco met de inworp. Rescina geeft een hoge lob. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Crescenzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Peron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tarcza kopt de bal weg. Catrame rent richting de bal. Carambol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carambol krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Cytowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Beraldin de bal onder controle te krijgen. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević schiet op doel. Rizzetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 31%, cornaleto 69%.
F.F. Ambra 1968 - cornaleto 5:3