Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta 1907 ossoduro69
2.0 442** pr. Tactiek leo 2
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten formidable
solid Passen formidable
solid Verdedigen good


3e minuut.
Stucki kopt de bal weg. García Ortega rent richting de bal. Lech onderschept slim de pass. Lech haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Langfermann passt de bal met de wreef. Stucki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wairimu. Wairimu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Andino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcy rent richting de bal. Darcy passt de bal zonder na te denken. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech schiet op doel. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Stucki geeft een lange en hoge pass. Darcy rent richting de bal. Çalışkan rent richting de bal. Darcy onderschept slim de pass. Darcy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pawlica passt de bal zonder na te denken. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech passt de bal in één keer door. Darcy rent richting de bal. Darcy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Wairimu met een sublieme pass. Çalışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkan geeft een lange en hoge pass. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pawlica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dalmacija komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Stucki passt de bal met de wreef. Ronghua is nu in balbezit. Ronghua geeft de bal voor. Lech rent richting de bal. Lech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Stucki met een sublieme pass. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 63%, ossoduro69 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atalanta 1907 - ossoduro69 0:0

47e minuut.
Darcy geeft een lange en hoge pass. Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Stucki is nu in balbezit. Stucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - ossoduro69 0:1

50e minuut.
Puričević bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langfermann zal de hoekschop nemen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lech probeert naar een medespeler te passen. Darcy rent richting de bal. Darcy schiet op doel. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moldovan. Moldovan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Velardo geeft een lange en hoge pass. Darcy kopt de bal weg. García Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - ossoduro69 0:2

69e minuut.
Çalışkan met een sublieme pass. Klungelig pakt Darcy de bal. Ferrarini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferrarini krijgt een gele kaart. Darcy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Darcy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varela komt het veld opgelopen.

86e minuut.
van Zwieten controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rohonczy komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lech rent richting de bal. Lech probeert naar een medespeler te passen. Darcy rent richting de bal. Darcy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - ossoduro69 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 55%, ossoduro69 45%.
Atalanta 1907 - ossoduro69 0:3