Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Trento Livorno
4_3_3_move Tactiek ACSDALTRIV2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Aarma is nu in balbezit. Popara is nu in balbezit. Popara passt de bal zonder na te denken. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Bifulco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Owono Montalbán de bal. Owono Montalbán schiet op doel. Bifulco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński speelt de bal door. Kiziałek rent richting de bal. Owono Montalbán rent richting de bal. Owono Montalbán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat geeft de bal voor. Kiziałek is nu in balbezit. Kiziałek haalt uit met een fantastische trap. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 45%, Livorno 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Trento - Livorno 0:0

46e minuut.
Petrosino komt het veld opgelopen. Tuấn komt het veld opgelopen. Cetlawa komt het veld opgelopen. Poncetti komt het veld opgelopen. Chamakh komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tuấn is nu in balbezit. Cetlawa onderschept slim de pass. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Mannaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer passt de bal zonder na te denken. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara geeft een lange en hoge pass. Poncetti springt en kopt de bal. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lemmerer is nu in balbezit. Lemmerer geeft de bal voor. Daar is Prass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choiński rent richting de bal. Choiński draait met de bal, schiet en ... Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poncetti rent richting de bal. Poncetti schiet op doel. Bifulco bokst de bal weg.

85e minuut.
bin Bdeir kopt de bal weg. Aarma geeft een hoge lob. Daar is Biskupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 45%, Livorno 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Trento - Livorno 0:0