Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MagicoPisa violetta
SoloXlaMaglia Tactiek asbrubbo
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Chiron geeft een hoge lob. Vandeurzen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Putaansuu. Putaansuu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Özertem de bal. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - violetta 1:0

21e minuut.
Oliveira onderschept slim de pass. Oliveira geeft de bal voor. Dopierała kopt de bal weg. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan schiet op doel. Brůha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - violetta 2:0

23e minuut.
Hajas geeft de bal voor. Dopierała kopt de bal weg. Klungelig pakt Özertem de bal. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kopaczka probeert naar een medespeler te passen. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen speelt de bal door. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vandeurzen passt de bal in één keer door. Chiron speelt de bal door. Jóźwiak met een sublieme pass. Büyüka rent richting de bal. Büyüka schiet op doel. Sysio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vandeurzen neemt de hoekschop. Cervantes probeert de bal met de borst te controleren. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Oliveira geeft een lange en hoge pass. Özertem is nu in balbezit. Özertem geeft een hoge lob. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Putaansuu onderschept slim de pass. Brondeel rent richting de bal. Brondeel met een sublieme pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Putaansuu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araqelyan kopt de bal weg. Dopierała rent richting de bal. Dopierała draait met de bal, schiet en ... Brůha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - violetta 3:0

43e minuut.
Daar is Guibert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradua rent richting de bal. Fradua passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Büyüka de bal. Büyüka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MagicoPisa 60%, violetta 40%.
MagicoPisa - violetta 3:0

50e minuut.
Pescaru heeft problemen om de bal te vangen. Cervantes rent richting de bal. Büyüka onderschept slim de pass. Büyüka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - violetta 3:1

56e minuut.
Hajas is nu in balbezit. Merle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas begaat een overtreding. Hajas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fradua probeert naar een medespeler te passen. Merle rent richting de bal. Merle passt de bal zonder na te denken. Büyüka is nu in balbezit. Büyüka schiet op doel. De bal raakt de paal. Sysio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - violetta 3:2

70e minuut.
Dopierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała passt de bal met de wreef. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MagicoPisa - violetta 4:2

76e minuut.
Fradua met een sublieme pass. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak met een sublieme pass. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Sysio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MagicoPisa 56%, violetta 44%.
MagicoPisa - violetta 4:2