Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: cornaleto Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6840
cornaleto arianna
tttpr Tactiek Larghi
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.2 gemiddelde waardering 65.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Anh Tuấn is nu in balbezit. Amendolea onderschept slim de pass. Espina geeft een hoge lob. Tarcza kopt de bal weg. Papasideris geeft een hoge lob. Peron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiquinato verovert de bal door een tackle van achteren. Quiquinato passt de bal in één keer door. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Quiquinato met een sublieme pass. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft een hoge lob. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bakarević rent richting de bal. Bakarević speelt de bal door. De Angelis is nu in balbezit. De Angelis haalt uit met een fantastische trap. Franceschelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:0

38e minuut.
Espina heeft problemen om de bal te vangen. Espina geeft een hoge lob. Amendolea rent richting de bal. Amendolea schiet op doel. Peron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cornaleto - arianna 1:1

42e minuut.
Cegła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martin met de inworp. Akifsoy probeert de bal met de borst te controleren. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornaleto 67%, arianna 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cornaleto - arianna 1:1

50e minuut.
Papasideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Papasideris geeft een hoge lob. Grmuša heeft problemen om de bal te vangen. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea schiet op doel. Peron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:2

54e minuut.
Hatıra rent richting de bal. Hatıra met een sublieme pass. Sz. Kovács is nu in balbezit. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Papasideris is nu in balbezit. Papasideris geeft de bal voor. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:3

62e minuut.
Papasideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski onderschept slim de pass. Cytowski speelt de bal door. Penjalov geeft een lange en hoge pass. Amendolea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea schiet op doel. Peron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:4

67e minuut.
Espina geeft de bal voor. Grmuša heeft problemen om de bal te vangen. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea draait met de bal, schiet en ... Peron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:5

68e minuut.
Couderc passt de bal zonder na te denken. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft een hoge lob. Amendolea maakt een snoekduik en kopt de bal. Peron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:6

70e minuut.
Cytowski rent richting de bal. Cytowski geeft de bal voor. Quiquinato bereikt de bal nog maar net als eerste. De Angelis verovert de bal door een tackle van achteren. De Angelis schiet op doel. Franceschelli bokst de bal weg.

72e minuut.
Papasideris probeert naar een medespeler te passen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amendolea de bal. Amendolea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Papasideris passt de bal in één keer door. Cytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Penjalov is nu in balbezit. Amendolea rent richting de bal. Amendolea haalt uit met een fantastische trap. Peron bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - arianna 1:7

84e minuut.
Akifsoy is nu in balbezit. Verdyck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akifsoy. Akifsoy krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sz. Kovács raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Autet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornaleto 62%, arianna 38%.
cornaleto - arianna 1:7