Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.F. Ambra 1968 U.S. Arten
ANOMALO XW4+ Tactiek lasthope
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61.6 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Beraldin verovert de bal door een tackle van achteren. Cernotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernotta passt de bal in één keer door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 0:1

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rokita niet meer kan verder spelen. Pinton komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kartal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ciriaco kopt de bal weg. Gobetto is nu in balbezit. Gobetto speelt de bal door. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 1:1

26e minuut.
Gobetto met een sublieme pass. Trinco is nu in balbezit. Trinco passt de bal zonder na te denken. Daar is Crescenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crescenzi schiet op doel. Pinton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Trinco is nu in balbezit. Trinco passt de bal in één keer door. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 2:1

36e minuut.
Paduli probeert naar een medespeler te passen. Čepinac met een sublieme pass. Ciriaco geeft een hoge lob. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi schiet op doel. Pinton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 3:1

41e minuut.
Paduli geeft een lange en hoge pass. Trinco heeft problemen om de bal te vangen. Trinco geeft de bal voor. Crescenzi springt en kopt de bal. Pinton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 4:1

45e minuut.
Cernotta geeft een hoge lob. Judiščák kopt de bal weg. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 39%, U.S. Arten 61%.
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 4:1

46e minuut.
Lemberský komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Beraldin geeft een hoge lob. Gobetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Crescenzi krijgt zijn hoofd ertegen. Pinton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Erroi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 5:1

58e minuut.
Milică is nu in balbezit. Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz passt de bal met de wreef. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rizzetti bokst de bal weg. Inworp. Rescina komt het veld opgelopen. Rotolo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Rębacz met de inworp. Grabiński geeft een lange en hoge pass. Milică probeert naar een medespeler te passen. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Rizzetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

70e minuut.
Klungelig pakt Lemberský de bal. Lemberský passt de bal zonder na te denken. Gobetto met een sublieme pass. Rotolo rent richting de bal. Rotolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kartal geeft een hoge lob. Rębacz rent richting de bal. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz passt de bal zonder na te denken. Beraldin probeert naar een medespeler te passen. Judiščák rent richting de bal. Judiščák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Catrame is nu in balbezit. Crescenzi rent richting de bal. Catrame rent richting de bal. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 6:1

83e minuut.
Knézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Knézy passt de bal in één keer door. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák schiet op doel. Rizzetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Catrame rent richting de bal. Catrame passt de bal zonder na te denken. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi schiet op doel. Pinton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 7:1

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Crescenzi stond buitenspel. Kartal neemt vlug de vrije trap. Rębacz rent richting de bal. Rębacz geeft een hoge lob. Kołcz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.F. Ambra 1968 51%, U.S. Arten 49%.
F.F. Ambra 1968 - U.S. Arten 7:1