Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 38969
Livorno ossoduro69
ACSDALTRIV2 Tactiek leo 2
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 64.2
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Stucki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Filipović de bal. Filipović passt de bal zonder na te denken. Darcy rent richting de bal. Darcy schiet op doel. Bifulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Filipović is nu in balbezit. Biskupski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filipović raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Darcy maakt een snoekduik en kopt de bal. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Starosta speelt de bal door. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti passt de bal zonder na te denken. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Velardo passt de bal met de wreef. Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucki speelt de bal door. Lech is nu in balbezit. Lech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vergaert passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen. Stucki speelt de bal door. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović haalt uit met een fantastische trap. Bifulco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - ossoduro69 0:1

44e minuut.
Kalasidirov kopt de bal weg. Tassotti rent richting de bal. Vergaert begaat een overtreding. Vergaert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 59%, ossoduro69 41%.
Livorno - ossoduro69 0:1

54e minuut.
Arango met een sublieme pass. Vergaert is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Stucki passt de bal zonder na te denken. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalasidirov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalasidirov krijgt een gele kaart. Lech is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Darcy neemt zijn aanloop. Bifulco bokst de bal weg. Darcy is nu in balbezit. Darcy haalt uit met een fantastische trap. Bifulco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arango geeft een lange en hoge pass. Bifulco speelt de bal door. Starosta kopt de bal weg. Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti draait met de bal, schiet en ... Akça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. bin Bdeir rent richting de bal. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een hoge lob. Velardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt bin Bdeir de bal. bin Bdeir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Prass rent richting de bal. Lech onderschept slim de pass. Lech met een sublieme pass. Darcy bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcy schiet op doel. Bifulco bokst de bal weg.

83e minuut.
Langfermann met een snelle inworp. Filipović rent richting de bal. Filipović passt de bal met de wreef. Lech rent richting de bal. Lech schiet op doel. Bifulco bokst de bal weg.

86e minuut.
Mezaroş probeert naar een medespeler te passen. bin Bdeir rent richting de bal. Mezaroş maakt een afschuwelijke overtreding. Mezaroş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 51%, ossoduro69 49%.
Livorno - ossoduro69 0:1