Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Trento Atalanta 1907
4_3_3_move Tactiek 2.0 442** pr.
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


12e minuut.
Moldovan onderschept slim de pass. Moldovan geeft een hoge lob. Tibúrcio rent richting de bal. van Zwieten onderschept slim de pass. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Hagedorn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wairimu speelt de bal door. Cabra rent richting de bal. Cabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Trento - Atalanta 1907 0:1

23e minuut.
Fiszer geeft een lange en hoge pass. Choiński rent richting de bal. Puričević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puričević krijgt een gele kaart. Choiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Owono Montalbán met een snel genomen vrije trap. Choiński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wairimu verovert de bal door een tackle van achteren. Wairimu probeert naar een medespeler te passen. Aarma rent richting de bal. van Zwieten verovert de bal door een tackle van achteren. van Zwieten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 49%, Atalanta 1907 51%.
River Trento - Atalanta 1907 0:1

46e minuut.
Tuấn komt het veld opgelopen. Petrosino komt het veld opgelopen. Poncetti komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Ferrarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara onderschept slim de pass. Popara passt de bal met de wreef. Owono Montalbán rent richting de bal. Owono Montalbán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Doeltrap. Varela komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Rohonczy komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Choiński kopt de bal weg. Daar is Moldovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poncetti rent richting de bal. Poncetti schiet op doel. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Trento - Atalanta 1907 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Trento 38%, Atalanta 1907 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Trento - Atalanta 1907 1:1