Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avengers United violetta
33ab Tactiek asbrubbo
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten very good
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Tooze speelt de bal door. Merle rent richting de bal. Merle speelt de bal door. Büyüka is nu in balbezit. Büyüka haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedziułka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
MacCowan heeft problemen om de bal te vangen. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen geeft de bal voor. Klungelig pakt Büyüka de bal. Büyüka haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Baser probeert naar een medespeler te passen. Merle rent richting de bal. Merle probeert naar een medespeler te passen. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:1

11e minuut.
Niewolski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Weatford bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Merle probeert naar een medespeler te passen. Büyüka rent richting de bal. Büyüka schiet op doel. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Byrd de bal. Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen met een sublieme pass. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jóźwiak kopt de bal weg. Büyüka is nu in balbezit. Met opzet legt MacMorran zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, MacMorran moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! MacMorran schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Niedziułka geeft een hoge lob. Baser verovert de bal door een tackle van achteren. Merle kopt de bal weg. Büyüka controleert de bal met de borst. Büyüka schiet op doel. Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vandeurzen probeert naar een medespeler te passen. Merle is nu in balbezit. Merle met een sublieme pass. Büyüka rent richting de bal. Büyüka draait met de bal, schiet en ... Pufleanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Merle bereikt de bal nog maar net als eerste. Merle passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Büyüka is nu in balbezit. Büyüka draait met de bal, schiet en ... Paal! Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:3

34e minuut.
Merle onderschept slim de pass. Merle passt de bal zonder na te denken. Jóźwiak speelt de bal door. Büyüka rent richting de bal. Büyüka draait met de bal, schiet en ... Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
MacKeamish heeft problemen om de bal te vangen. Özertem onderschept slim de pass. Özertem geeft een hoge lob. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:4

42e minuut.
Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen speelt de bal door. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 84%, violetta 16%.
Avengers United - violetta 0:5

46e minuut.
Hancocks komt het veld opgelopen. Myrell komt het veld opgelopen. Ritter komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Özertem onderschept slim de pass. Merle bereikt de bal nog maar net als eerste. Merle probeert naar een medespeler te passen. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:6

54e minuut.
Tooze is nu in balbezit. Tooze geeft een hoge lob. Jóźwiak kopt de bal weg. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fradua speelt de bal door. Daar is Merle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merle speelt de bal door. Büyüka is nu in balbezit. Büyüka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:7

65e minuut.
Vandeurzen rent richting de bal. Vandeurzen speelt de bal door. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:8

67e minuut.
Merle geeft de bal voor. Niedziułka kopt de bal weg. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka schiet op doel. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:9

68e minuut.
Merle geeft een hoge lob. Büyüka rent richting de bal. Büyüka passt de bal met de wreef. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Pufleanu met een harde bal richting middenveld. Jóźwiak kopt de bal weg. Büyüka is nu in balbezit. Büyüka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tooze rent richting de bal. Merle onderschept slim de pass. Merle probeert naar een medespeler te passen. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vandeurzen is nu in balbezit. Vandeurzen speelt de bal door. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - violetta 0:10

79e minuut.
Vandeurzen passt de bal in één keer door. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak speelt de bal door. Büyüka heeft problemen om de bal te vangen. Büyüka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jóźwiak met een sublieme pass. McKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. McKnight passt de bal met de wreef. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóźwiak probeert naar een medespeler te passen. Merle is nu in balbezit. Merle geeft de bal voor. Niedziułka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Niedziułka passt de bal met de wreef. Merle bereikt de bal nog maar net als eerste. Merle probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 73%, violetta 27%.
Avengers United - violetta 0:10