Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: Civitella arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10831
Teate FC MagicoPisa
fabr Tactiek SoloXlaMaglia
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 54.6
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Guibert is nu in balbezit. Guibert passt de bal in één keer door. Dopierała is nu in balbezit. Dopierała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Dopierała schiet op doel. Forno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gelbman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mert zal de hoekschop nemen. Dopierała springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Putaansuu rent richting de bal. Putaansuu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bethlen de bal. Dopierała is nu in balbezit. Dopierała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Knox kopt de bal weg. Brondeel met een sublieme pass. Araqelyan rent richting de bal. Araqelyan schiet op doel. Forno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - MagicoPisa 0:1

12e minuut.
Araqelyan passt de bal in één keer door. Dopierała rent richting de bal. Fulga rent richting de bal. Dopierała onderschept slim de pass. Dopierała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Araqelyan rent richting de bal. De bal raakt de paal. Araqelyan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cervantes passt de bal in één keer door. Scuderi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Putaansuu. Scuderi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scuderi kan niet meer verder spelen. Trąbek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 65%, MagicoPisa 35%.
Teate FC - MagicoPisa 0:1

50e minuut.
Brondeel is nu in balbezit. Brondeel probeert naar een medespeler te passen. Dopierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała draait met de bal, schiet en ... Forno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - MagicoPisa 0:2

56e minuut.
Inworp. Núñez komt het veld opgelopen. Mert met een snelle inworp. Brondeel rent richting de bal. Brondeel geeft een hoge lob. Dopierała is nu in balbezit. Dopierała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Dopierała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dopierała speelt de bal door. Fulga is nu in balbezit. Araqelyan onderschept slim de pass. Araqelyan draait met de bal, schiet en ... Forno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Trąbek de bal onder controle te krijgen. Araqelyan probeert naar een medespeler te passen. Dopierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała haalt uit met een fantastische trap. Forno probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan speelt de bal door. Dopierała rent richting de bal. Dopierała haalt uit met een fantastische trap. Forno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - MagicoPisa 0:3

75e minuut.
Oliveira kopt de bal weg. Núñez heeft problemen om de bal te vangen. Brondeel probeert naar een medespeler te passen. Araqelyan is nu in balbezit. Araqelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Trani komt het veld opgelopen. Maida komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 61%, MagicoPisa 39%.
Teate FC - MagicoPisa 0:3