Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Arten cornaleto
lasthope Tactiek tttpr
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Kartal onderschept slim de pass. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kartal. Carambol raakt geblesseerd tijdens het duel. Carambol komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol passt de bal in één keer door. Jihai speelt de bal door. Bakarević rent richting de bal. Bakarević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jihai rent richting de bal. Jihai passt de bal met de wreef. De Angelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Angelis draait met de bal, schiet en ... Pinton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:1

7e minuut.
Kartal onderschept slim de pass. Kartal passt de bal in één keer door. Rębacz rent richting de bal. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Kołcz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tarcza rent richting de bal. Tarcza geeft een lange en hoge pass. Lato heeft problemen om de bal te vangen. De Angelis verovert de bal door een tackle van achteren. De Angelis haalt uit met een fantastische trap. Pinton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:2

17e minuut.
De Angelis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akifsoy komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal met de wreef. Bakarević rent richting de bal. Bakarević schiet op doel. Pinton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:3

20e minuut.
Jihai met de inworp. Carambol met een sublieme pass. Kartal onderschept slim de pass. Bakarević heeft problemen om de bal te vangen. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Grmuša speelt de bal door. Knézy met een sublieme pass. Cernotta is nu in balbezit. Cernotta geeft een hoge lob. Kołcz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Tarcza probeert naar een medespeler te passen. Martin met een sublieme pass. Grabiński probeert naar een medespeler te passen. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin probeert naar een medespeler te passen. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Pinton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:4

33e minuut.
Martin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zlatanović komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Judiščák speelt de bal door. Rębacz rent richting de bal. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević schiet op doel. Pinton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Arten 52%, cornaleto 48%.
U.S. Arten - cornaleto 0:4

49e minuut.
Carambol passt de bal zonder na te denken. Zlatanović is nu in balbezit. Zlatanović passt de bal met de wreef. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Pinton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:5

52e minuut.
Carambol passt de bal met de wreef. Daar is Zlatanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zlatanović zal de hoekschop nemen. Bakarević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jihai probeert naar een medespeler te passen. Pest bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:6

61e minuut.
Anh Tuấn passt de bal in één keer door. Zlatanović probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy schiet op doel. Pinton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 0:7

67e minuut.
Lato passt de bal in één keer door. Knézy is nu in balbezit. Knézy met een sublieme pass. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato onderschept slim de pass. Lato geeft een lange en hoge pass. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rębacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Atanasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Arten - cornaleto 1:7

87e minuut.
Carambol passt de bal zonder na te denken. Zlatanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanović passt de bal in één keer door. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Arten 46%, cornaleto 54%.
U.S. Arten - cornaleto 1:7