Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta 1907 Livorno
2.0 442** pr. Tactiek ACSDALTRIV2
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 56
goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Ferrarini passt de bal met de wreef. van Zwieten rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lora. Lora krijgt een gele kaart.

9e minuut.
García Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ortega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andino de bal. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Prass met een sublieme pass. Ferrarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrarini speelt de bal door. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten draait met de bal, schiet en ... Bifulco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Biskupski passt de bal met de wreef. van Zwieten rent richting de bal. Dúbravec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dúbravec krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starosta met de inworp. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ferrarini heeft problemen om de bal te vangen. Cetlawa rent richting de bal. Met opzet legt Ferrarini zijn tegenspeler op de grond. Ferrarini krijgt een gele kaart. Cetlawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dúbravec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Broś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cetlawa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - Livorno 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 56%, Livorno 44%.
Atalanta 1907 - Livorno 0:1

46e minuut.
Puričević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varela komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lora speelt de bal door. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa onderschept slim de pass. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Correa bokst de bal weg.

56e minuut.
Hagedorn heeft problemen om de bal te vangen. Starosta rent richting de bal. Starosta passt de bal in één keer door. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hagedorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagedorn passt de bal zonder na te denken. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra draait met de bal, schiet en ... Lora probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lora onderschept slim de pass. Wairimu begaat een overtreding. Lora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rohonczy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 55%, Livorno 45%.
Atalanta 1907 - Livorno 0:1