Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ossoduro69 arianna
leo 2 Tactiek Larghi
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Langfermann geeft de bal voor. Couderc is nu in balbezit. Darcy begaat een overtreding. Darcy krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Penjalov geeft een lange en hoge pass. Amendolea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mezaroş. Amendolea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amendolea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Akça trapt de bal weg van het doel. Langfermann is nu in balbezit. Langfermann passt de bal in één keer door. Filipović is nu in balbezit. Filipović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt Papasideris de bal. Papasideris geeft de bal voor. Amendolea met een sublieme pass. Autet rent richting de bal. Autet haalt uit met een fantastische trap. Akça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Espina rent richting de bal. Espina met een sublieme pass. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea draait met de bal, schiet en ... Akça probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - arianna 0:1

15e minuut.
Espina probeert naar een medespeler te passen. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea passt de bal zonder na te denken. Autet rent richting de bal. Autet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - arianna 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Filipović de bal. Penjalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Penjalov geeft een lange en hoge pass. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea haalt uit met een fantastische trap. Akça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vergaert passt de bal zonder na te denken. Gacuś met een sublieme pass. Penjalov met een sublieme pass. Klungelig pakt Espina de bal. Espina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Papasideris geeft de bal voor. Gacuś kopt de bal weg. Penjalov speelt de bal door. Autet is nu in balbezit. Autet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Penjalov probeert naar een medespeler te passen. Espina is nu in balbezit. Espina geeft de bal voor. Amendolea maakt een snoekduik en kopt de bal. Akça maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Langfermann rent richting de bal. Langfermann passt de bal in één keer door. Pieniążek rent richting de bal. Pieniążek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - arianna 1:2

40e minuut.
Autet rent richting de bal. Autet met een sublieme pass. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea schiet op doel. Akça probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Arango trapt de bal weg. Couderc probeert naar een medespeler te passen. Espina is nu in balbezit. Espina geeft de bal voor. Akça bokst de bal weg.

44e minuut.
Papasideris is nu in balbezit. Papasideris geeft een lange en hoge pass. Amendolea rent richting de bal. Amendolea haalt uit met een fantastische trap. Akça maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossoduro69 - arianna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossoduro69 61%, arianna 39%.
ossoduro69 - arianna 1:3

46e minuut.
Autet heeft problemen om de bal te vangen. Pieniążek begaat een overtreding. Autet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verdyck zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papasideris geeft een lange en hoge pass. Daar is Autet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Autet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dalmacija geeft een lange en hoge pass. Darcy kopt de bal weg. Couderc rent richting de bal. Filipović onderschept slim de pass. Filipović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Filipović de bal. Penjalov is nu in balbezit. Penjalov probeert naar een medespeler te passen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft de bal voor. Akça bokst de bal weg.

82e minuut.
Vergaert heeft problemen om de bal te vangen. Autet is nu in balbezit. Pieniążek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pieniążek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ronghua onderschept slim de pass. Ronghua speelt de bal door. Amendolea is nu in balbezit. Amendolea haalt uit met een fantastische trap. Akça probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Papasideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Papasideris geeft een lange en hoge pass. Dalmacija kan de bal niet met de borst controleren. Autet bereikt de bal nog maar net als eerste. Autet schiet op doel. Akça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossoduro69 66%, arianna 34%.
ossoduro69 - arianna 1:3