Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta 1907 U.S. Arten
2.0 442** pr. Tactiek lasthope
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 57.4
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


13e minuut.
Kołcz kopt de bal weg. Daar is Çalışkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák schiet op doel. Correa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kołcz geeft een lange en hoge pass. Çalışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák verovert de bal door een tackle van achteren. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:1

29e minuut.
García Ortega geeft een hoge lob. Cernotta heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wairimu. Wairimu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rębacz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rębacz zal de hoekschop nemen. Judiščák maakt een snoekduik en kopt de bal. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:2

40e minuut.
Kartal passt de bal in één keer door. Cernotta rent richting de bal. Cernotta passt de bal met de wreef. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cernotta onderschept slim de pass. Cernotta geeft een lange en hoge pass. Daar is Judiščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert de bal aan de voet te houden. Correa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 62%, U.S. Arten 38%.
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:3

53e minuut.
Ferrarini probeert naar een medespeler te passen. Varela is nu in balbezit. Varela passt de bal in één keer door. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra draait met de bal, schiet en ... Pinton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz geeft een hoge lob. Klungelig pakt García Ortega de bal. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kartal probeert naar een medespeler te passen. Knézy met een sublieme pass. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:4

80e minuut.
Andino passt de bal met de wreef. Hagedorn heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:5

80e minuut.
Rohonczy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta 1907 54%, U.S. Arten 46%.
Atalanta 1907 - U.S. Arten 0:5