Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: cornaleto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7012
cornaleto violetta
tttpr Tactiek asbrubbo
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Brůha probeert naar een medespeler te passen. Jihai kopt de bal weg. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy haalt uit met een fantastische trap. Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 1:0

13e minuut.
Tarcza met een sublieme pass. Zlatanović probeert naar een medespeler te passen. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 2:0

21e minuut.
Ahjupera rent richting de bal. Grmuša verovert de bal door een tackle van achteren. Grmuša probeert naar een medespeler te passen. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Brůha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Akifsoy rent richting de bal. Carambol speelt de bal door. Bakarević rent richting de bal. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 3:0

29e minuut.
Fradua rent richting de bal. Fradua passt de bal zonder na te denken. Zlatanović speelt de bal door. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević schiet op doel. Brůha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 4:0

37e minuut.
Niewolski kopt de bal weg. Daar is Merle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merle passt de bal in één keer door. Ahjupera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahjupera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Merle passt de bal zonder na te denken. Niewolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewolski geeft een hoge lob. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Brůha bokst de bal weg. Akifsoy rent richting de bal. Hejno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akifsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakarević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cytowski is nu in balbezit. Cytowski geeft een lange en hoge pass. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević draait met de bal, schiet en ... Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornaleto 49%, violetta 51%.
cornaleto - violetta 4:0

49e minuut.
Jóźwiak heeft problemen om de bal te vangen. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal in één keer door. Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Akifsoy rent richting de bal. Kopaczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akifsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Jihai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akifsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jihai passt de bal in één keer door. Bakarević rent richting de bal. Chiron bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy onderschept slim de pass. Akifsoy schiet op doel. Brůha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zlatanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanović passt de bal zonder na te denken. Bakarević is nu in balbezit. Akifsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 5:0

62e minuut.
Zlatanović onderschept slim de pass. Zlatanović met een sublieme pass. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 6:0

70e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Zlatanović rent richting de bal. Zlatanović passt de bal met de wreef. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Hejno rent richting de bal. Bakarević verovert de bal door een tackle van achteren. Carambol is nu in balbezit. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carambol passt de bal met de wreef. Jihai probeert naar een medespeler te passen. Akifsoy is nu in balbezit. Akifsoy schiet op doel. Brůha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornaleto - violetta 7:0

86e minuut.
Merle speelt de bal door. Cytowski is nu in balbezit. Cytowski geeft een lange en hoge pass. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević schiet op doel. Brůha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Zlatanović is nu in balbezit. Zlatanović passt de bal in één keer door. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Brůha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornaleto 46%, violetta 54%.
cornaleto - violetta 7:0