Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avengers United Livorno
33ab Tactiek ACSDALTRIV2
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 46.8
zwak Schieten goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarbaev probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dúbravec kopt de bal weg. Klungelig pakt MacCowan de bal. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa draait met de bal, schiet en ... MacCowan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski passt de bal in één keer door. Dúbravec is nu in balbezit. Dúbravec geeft een lange en hoge pass. Czechowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - Livorno 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt MacNeur de bal. Dúbravec probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - Livorno 0:2

21e minuut.
Chamakh rent richting de bal. Chamakh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czechowski de bal. Vaughan probeert naar een medespeler te passen. McKnight geeft een lange en hoge pass. Nokirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Dúbravec passt de bal in één keer door. Bazarbaev geeft een hoge lob. Tooze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohorquez verovert de bal door een tackle van achteren. Bohorquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Czechowski rent richting de bal. Vaughan verovert de bal door een tackle van achteren. Vaughan met een sublieme pass. Bohorquez rent richting de bal. Bohorquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tooze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega met de inworp. Bohorquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohorquez draait met de bal, schiet en ... Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Baser geeft een lange en hoge pass. MacKeamish probeert de bal met de borst te controleren. Valjević begaat een overtreding. MacKeamish raakt geblesseerd tijdens het duel. McKnight met een snel genomen vrije trap. Nokirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancocks komt het veld opgelopen. Myrell komt het veld opgelopen. Ritter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 65%, Livorno 35%.
Avengers United - Livorno 0:2

46e minuut.
Campagno komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pufleanu trapt de bal weg. Dúbravec kopt de bal weg. Cetlawa heeft problemen om de bal te vangen. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Campagno passt de bal zonder na te denken. Dúbravec rent richting de bal. Dúbravec passt de bal in één keer door. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pufleanu trapt de bal weg van het doel. Dúbravec kopt de bal weg. Cetlawa heeft problemen om de bal te vangen. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czechowski haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cetlawa rent richting de bal. Vaughan is nu in balbezit. Cetlawa verovert de bal door een tackle van achteren. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Pufleanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - Livorno 0:3

84e minuut.
Dúbravec met een sublieme pass. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa geeft een hoge lob. Bohorquez is nu in balbezit. Bohorquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
MacCowan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dúbravec met een snelle inworp. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avengers United - Livorno 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avengers United 78%, Livorno 22%.
Avengers United - Livorno 0:4