Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.26
  • Stadion: Civitella arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9147
Teate FC River Trento
fabr Tactiek 4_3_3_move
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 47.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Popara onderschept slim de pass. Popara speelt de bal door. Petrosino speelt de bal door. Poncetti heeft problemen om de bal te vangen. Poncetti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara passt de bal met de wreef. Poncetti is nu in balbezit. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Fulga passt de bal met de wreef. Petrosino met een sublieme pass. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - River Trento 0:1

15e minuut.
Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiański met een sublieme pass. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Forno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - River Trento 0:2

21e minuut.
Poncetti is nu in balbezit. Caneta begaat een overtreding. Poncetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Fabiański met een snel genomen vrije trap. Poncetti heeft problemen om de bal te vangen. Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek draait met de bal, schiet en ... Poncetti is nu in balbezit. Forno bokst de bal weg.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Forno niet meer kan verder spelen. Lanfranco komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Fulga onderschept slim de pass. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara met een sublieme pass. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petrosino neemt de hoekschop. Poncetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Fulga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - River Trento 0:3

38e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov passt de bal zonder na te denken. Bernasconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernasconi geeft de bal voor. Poncetti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Petrosino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Núñez. Petrosino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Popara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Poncetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teate FC - River Trento 0:4

45e minuut.
Fabiański geeft een lange en hoge pass. Fulga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caneta de bal. Poncetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 70%, River Trento 30%.
Teate FC - River Trento 0:4

48e minuut.
Tuấn rent richting de bal. Koźmiński rent richting de bal. Koźmiński passt de bal in één keer door. Bagno is nu in balbezit. Bagno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Caneta de bal. Poncetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caneta. Poncetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popara komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński met een sublieme pass. Tibúrcio is nu in balbezit. Bagno verovert de bal door een tackle van achteren. Bagno schiet op doel. Madincea bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabiański met de inworp. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Florea de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De Looze onderschept slim de pass. De Looze passt de bal met de wreef. Popara met een sublieme pass. Poncetti rent richting de bal. Poncetti draait met de bal, schiet en ... Lanfranco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teate FC 59%, River Trento 41%.
Teate FC - River Trento 0:4