Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: eagle65 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9290
eagle65 CSKA Yambol
NMM Tactiek 5-2-3SINnew
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 60.4
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Roser probeert naar een medespeler te passen. Morgan rent richting de bal. Morgan passt de bal met de wreef. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálinkáš onderschept slim de pass. Pálinkáš geeft een hoge lob. Lipnicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Berecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - CSKA Yambol 0:1

12e minuut.
Roser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lipnicki de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan schiet op doel. Berecz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Morgan rent richting de bal. Morgan passt de bal zonder na te denken. Lipnicki rent richting de bal. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - CSKA Yambol 0:2

19e minuut.
Acosta met een sublieme pass. Emiliano rent richting de bal. Pálinkáš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emiliano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emiliano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Harkály bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Əmirov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roser met een snelle inworp. Pálinkáš geeft een hoge lob. Lipnicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - CSKA Yambol 0:3

30e minuut.
Pálinkáš verovert de bal door een tackle van achteren. Pálinkáš geeft de bal voor. Morgan rent richting de bal. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki haalt uit met een fantastische trap. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rogaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano passt de bal in één keer door. Fillinger rent richting de bal. Fillinger draait met de bal, schiet en ... Harkály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Əmirov kopt de bal weg. Daar is Miriuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anacleto Campanella probeert naar een medespeler te passen. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle65 67%, CSKA Yambol 33%.
eagle65 - CSKA Yambol 0:3

46e minuut.
Coito komt het veld opgelopen. Pithan komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Markov geeft de bal voor. Gheţea kopt de bal weg. Miriuţă heeft problemen om de bal te vangen. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan schiet op doel. Berecz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gheţea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roser met een snelle inworp. Pálinkáš geeft een lange en hoge pass. Lipnicki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - CSKA Yambol 0:4

60e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Anacleto Campanella rent richting de bal. Emiliano begaat een overtreding. Emiliano krijgt een gele kaart. Anacleto Campanella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Williams komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. Roser passt de bal zonder na te denken. Pithan is nu in balbezit. Pithan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - CSKA Yambol 0:5

65e minuut.
Reyes komt het veld opgelopen. Benke komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szombierski geeft een hoge lob. Lipnicki is nu in balbezit. Lipnicki speelt de bal door. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pithan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Pálinkáš passt de bal zonder na te denken. Roser rent richting de bal. Roser passt de bal zonder na te denken. Pithan heeft problemen om de bal te vangen. Pithan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kırıntılı heeft problemen om de bal te vangen. Roser geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pálinkáš passt de bal met de wreef. Anacleto Campanella speelt de bal door. Lipnicki rent richting de bal. Klungelig pakt Lipnicki de bal. Lipnicki draait met de bal, schiet en ... Berecz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benke. Roser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lipnicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pithan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle65 51%, CSKA Yambol 49%.
eagle65 - CSKA Yambol 0:5