Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United Taurus F.C
352DL Tactiek 2022
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Kukësi rent richting de bal. Kukësi speelt de bal door. Popovic is nu in balbezit. Popovic schiet op doel. Mišković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Taurus F.C 0:1

15e minuut.
Älvebring verovert de bal door een tackle van achteren. Älvebring geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balanchivadze met de inworp. Fila geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Centurioni rent richting de bal. Topka onderschept slim de pass. Topka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real 11 United - Taurus F.C 1:1

34e minuut.
Szpejna met een snelle inworp. Centurioni rent richting de bal. Topka onderschept slim de pass. Topka geeft de bal voor. Dajao maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Taurus F.C 2:1

35e minuut.
Szpejna passt de bal in één keer door. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka speelt de bal door. Dajao is nu in balbezit. Dajao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szpejna speelt de bal door. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Balanchivadze de bal. Balanchivadze geeft een lange en hoge pass. Topka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dajao rent richting de bal. Dajao schiet op doel. Athanasopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Topka rent richting de bal. Topka geeft de bal voor. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Athanasopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Taurus F.C 3:1

42e minuut.
Centurioni met een sublieme pass. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel. Athanasopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 48%, Taurus F.C 52%.
Real 11 United - Taurus F.C 3:1

48e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal met de wreef. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovic schiet op doel. Mišković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Balanchivadze kan de bal niet met de borst controleren. Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanchivadze begaat een overtreding. Balanchivadze krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hunanyan geeft een lange en hoge pass. Topka kopt de bal weg. Dajao is nu in balbezit. Dajao schiet op doel. Athanasopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Taurus F.C 4:1

69e minuut.
Cangemi passt de bal met de wreef. Sagna met een sublieme pass. Balanchivadze speelt de bal door. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hunanyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Deja met een snelle inworp. Beszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beszczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Centurioni rent richting de bal. Centurioni geeft de bal voor. Hunanyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Dajao de bal. Dajao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Beszczyński rent richting de bal. Sagna onderschept slim de pass. Sagna geeft de bal voor. Dajao is nu in balbezit. Dajao haalt uit met een fantastische trap. Athanasopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Älvebring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dajao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajao draait met de bal, schiet en ... Athanasopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - Taurus F.C 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 48%, Taurus F.C 52%.
Real 11 United - Taurus F.C 5:1