Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie D.27
  • Stadion: WP 88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6491
WP 88 JARUZA
442 Tactiek new
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta passt de bal zonder na te denken. Clos Gómez rent richting de bal. Clos Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Polders geeft een hoge lob. Inworp. Erkan met de inworp. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
García Valle is nu in balbezit. Polders verovert de bal door een tackle van achteren. Polders geeft een lange en hoge pass. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca haalt uit met een fantastische trap. Stephens bokst de bal weg. Cycol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycol geeft een lange en hoge pass. Bafas geeft de bal voor. Casablanca kopt de bal weg. Stephens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
García Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valle passt de bal zonder na te denken. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - JARUZA 0:1

22e minuut.
Polders geeft de bal voor. Vojtíšek is nu in balbezit. Vojtíšek passt de bal met de wreef. Neri is nu in balbezit. Neri draait met de bal, schiet en ... Stephens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cycol onderschept slim de pass. Trainini rent richting de bal. Trainini geeft een hoge lob. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Clos Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Clos Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Polders verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan onderschept slim de pass. Erkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
García Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valle passt de bal in één keer door. Erkan rent richting de bal. Clos Gómez is nu in balbezit. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap. Tamburino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 55%, JARUZA 45%.
WP 88 - JARUZA 0:1

47e minuut.
Gaudyn met een sublieme pass. Dormetta probeert naar een medespeler te passen. Clos Gómez rent richting de bal. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Casablanca is nu in balbezit. Cacciabovi onderschept slim de pass. Cacciabovi geeft een lange en hoge pass. Erkan rent richting de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Afilipoaiei geeft de bal voor. Inworp. Dormetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clos Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clos Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Erkan kopt de bal weg. Polders is nu in balbezit. Polders met een sublieme pass. Clos Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Clos Gómez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Neri heeft problemen om de bal te vangen. Gaudyn is nu in balbezit. Gaudyn passt de bal in één keer door. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamburino trapt de bal weg. Garres kopt de bal weg. Klungelig pakt Clos Gómez de bal. Clos Gómez draait met de bal, schiet en ... Tamburino bokst de bal weg. Altobello verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta rent richting de bal. Dormetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Clos Gómez is nu in balbezit. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. García Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Casablanca verovert de bal door een tackle van achteren. Casablanca geeft een lange en hoge pass. Gaudyn is nu in balbezit. Neri onderschept slim de pass. Neri haalt uit met een fantastische trap. Stephens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casablanca schiet op doel. Stephens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 46%, JARUZA 54%.
WP 88 - JARUZA 0:1